Archivado en Salario, Condiciones de trabajo, Convocatorias, Comunicados convenio

CCOO es concentra davant PIMEC i FOMENT DEL TREBALL per desbloquejar el Conveni d´Oficines i Despatxos de Catalunya

Davant l’estancament inaceptable de PIMEC i FOMENT del Treball en les negociacions del Conveni d’Oficines i Despatxos de Catalunya, CCOO convoca concentracions davant les seus pel  3 de març davant la seu de PIMEC i el 10 de març davant la de FOMENT.

- - - - -

CCOO se concentra ante PIMEC y FOMENTO DEL TRABAJO para desbloquear el Convenio de Oficinas y Despachos de Catalunya

Ante el estancamiento inaceptable de PIMEC y FOMENT del Treball a las negociaciones del Convenio de Oficinas y Despachos de Catalunya, CCOO convoca concentraciones ante las suyas por el 3 de marzo ante la sede de PIMEC y el 10 de marzo ante la de FOMENT.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) ,


pdf print pmail

Les demandes de CCOO, són raonables i assumibles en un sector on està incrementant els beneficis a costa de les condicions i salaris de les persones treballadores del sector, a les que s’oposen les  organitzacions patronals:

    • Que de l'increment inicial pactat (4% -2022, 3% -2023, 2,5% 2024), almenys el 50% sobre el salari base sigui efectiu per a tota la plantilla; és a dir, la no compensació i absorció del 50% de la pujada pactada.

    • Establir una quantitat mínima de compensació de despeses per feina a distància de 1,5 euros diaris.

    • Garantir una activitat mínima anual i una jornada mínima setmanal als contractes fixos discontinus a jornada parcial.

CCOO no acceptarà que les empreses s'enriqueixin a costa del congelació dels nostres salaris, de la pèrdua de drets, o el desconeixement dels costos que ha d'assumir l'empresa. L’inici de les mobilitzacions va ser reforçada per l'assemblea del sector realitzada el 27 de febrer on es va decidir que, si no hi havia una resposta positiva ben aviat, es convocaran més concentracions i aturades.

- - - - - -

CCOO se concentra ante PIMEC y FOMENTO DEL TRABAJO para desbloquear el Convenio de Oficinas y Despachos de Catalunya

Ante el estancamiento inaceptable de PIMEC y FOMENT del Treball a las negociaciones del Convenio de Oficinas y Despachos de Catalunya, CCOO convoca concentraciones ante las suyas por el 3 de marzo ante la sede de PIMEC y el 10 de marzo ante la de FOMENT.

Las demandas de CCOO son raonables y asumibles en un sector donde está incrementando los beneficios a expensas de las condiciones y salarios de las personas trabajadores del sector, a las que se oponen las organizaciones patronales:

    • Que del incremento inicial pactado (4% -2022, 3% -2023, 2,5% 2024), al menos el 50% sobre el salario base sea efectivo para toda la plantilla; es decir, la no compensación y absorción del 50% de la subida pactada.

    • Establecer una cantidad mínima de compensación de gastos por trabajo a distancia de 1,5 euros diarios.

    • Garantizar una actividad mínima anual y una jornada mínima semanal en los contratos fijos discontinuos a jornada parcial.

CCOO no aceptará que las empresas se enriquezcan a expensas del congelamiento de nuestros salarios, de la pérdida de derechos, o el desconocimiento de los costes que debe asumir la empresa. El inicio de las movilizaciones fue reforzada por la asamblea del sector realizada el 27 de febrero donde se decidió que, si no había una respuesta positiva en breve, se convocarán más concentraciones y paros.

 

 

CONCENTRACIÓ A LA SEU DE PIMEC:

  • Divendres 3 de març de 2023 – 12.00 a 13.00 hores - Viladomat, 174, 08015 Barcelona

CONCENTRACIÓ A LA SEU DE FOMENT DEL TREBALL NACIONAL:

  • Divendres 10 de març de 2023 – 12:00 a 13:00 hores - Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

 

CONCENTRACIÓ A LA SEU DE PIMEC (03/03/23) i DE FOMENT DEL TREBALL NACIONAL (10/03/23


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es