Archivado en Negociacion Colectiva, Salario, Condiciones de trabajo, Convocatorias

CCOO Serveis ens manifestem el 20 d´octubre per exigir que les patronals desbloquegin les negociacions dels conveni sectorial

Dijous 20 la Federació de Serveis ha convocat a tots i totes les representants sindicals de CCOO dels sectors del comerç, financers, hostaleria i serveis tècnics a una manifestació a les 11 hores des de Plaça Catalunya fins a davant de Foment del Treball per exigir a les patronals que desbloquegin les negociacions dels convenis sectorials.

- - - - - -

CCOO Serveis nos manifestamos el 20 de octubre para exigir que las patronales desbloqueen las negociaciones de convenio sectorial

El jueves 20 la Federación de Servicios ha convocado a todos y todas las representantes sindicales de CCOO de los sectores del comercio, financieros, hostelería y servicios técnicos a una manifestación a las 11 horas desde Plaça Catalunya hasta delante de Foment del Treball para exigir a las patronales que desbloqueen las negociaciones de los convenios sectoriales.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) ,


pdf print pmail

CCOO repren les mobilitzacions davant l’inmovilisme i bloqueig que fa les patronals davant les negociacions dels convenis col·lectius, tan d’àmbit estatal com de Catalunya o provincials: supermercats, TIC, contact center, sector financer, comerç del tèxtil, comerç del metall, oficines i despatxos,ITV,  prevenció, enginyeries.

El conjunt de persones treballadores afectades per aquest bloqueig de la negociació col·lectiva s’acosten a les 600.000. Es tracta en gran part de sectors feminitzats i no fa tant declarats essencials durant la pandèmia i que estan durament afectats per les condicions d'alta inflació i deteriorament del poder adquisitiu que l'entorn d'IPC desbocat ha provocat.

Per CCOO és imprescindible que la patronal canviï d’actitud i desbloquegi en primer lloc la negociació sobre les propostes salarials que s’han presentat respectivament en cada taula negociadora, alhora que permeti avançar amb la negociació d’altres temes tan importants com són la jornada, la conciliació de la vida laboral i familiar, sobre la reclassificació professional o altres tan necessaris per a adaptar les condicions laborals a la realitat del sector i deixi enrera la precarització de les condicions laborals.

 

- - - - -

 

CCOO se manifestará el próximo 20 de octubre para exigir que las patronales desbloqueen las negociaciones de convenio sectorial

El jueves 20 la Federación de Servicios ha convocado a todos y todas las representantes sindicales de CCOO de los sectores del comercio, financieros, hostelería y servicios técnicos a una manifestación a las 11 horas desde Plaça Catalunya hasta delante de Foment del Treball para exigir a las patronales que desbloqueen las negociaciones de los convenios sectoriales.

CCOO reanuda las movilizaciones ante el inmovilismo y bloqueo que hace las patronales ante las negociaciones de los convenios colectivos, tanto de ámbito estatal como de Cataluña o provinciales: supermercados, TIC, contact center, sector financiero, comercio del textil, comercio del metal, oficinas y despachos, ITV, prevención, ingenierías.

El conjunto de personas trabajadoras afectadas por este bloqueo de la negociación colectiva se acerca a las 600.000. Se trata en gran parte de sectores feminizados y no hace tanto declarados esenciales durante la pandemia y que están duramente afectados por las condiciones de alta inflación y deterioro del poder adquisitivo que el entorno de IPC desbocado ha provocado.

Para CCOO es imprescindible que la patronal cambie de actitud y desbloquee en primer lugar la negociación sobre las propuestas salariales que se han presentado respectivamente en cada mesa negociadora, a la vez que permita avanzar con la negociación de otros temas tan importantes como son la jornada , la conciliación de la vida laboral y familiar, sobre la reclasificación profesional u otras tan necesarias para adaptar las condiciones laborales a la realidad del sector y deje atrás la precarización de las condiciones laborales.

CCOO Serveis Catalunya

MANIFESTACIÓ

20 d'octubre a les 11 hores

De Plaça Catalunya/c/Fontanella fins davant Foment del Treball (Via Laietana, 32)

 

 


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es