COMERÇ CATALUNYA

CCOO inicia una campanya en el Comerç per aconseguir que l'horari màxim d'obertura sigui fins a les 21 hores TOT L'ANY

Campanya de recollida de signatures de les treballadores i treballadors del Comerç. Per a CCOO la fixació d'horari d'obertura fins a les 21 hores des de l'octubre passat, es valorada molt positivament ja que ha contribuït poder conciliar millor la vida personal i laboral de les persones treballadores del comerç.
- - - - - - - -
Campaña de recogida de firmas de las trabajadoras y trabajadores del Comercio. Para CCOO la fijación de horario de apertura hasta las 21 horas desde el mes de octubre pasado, se valorada muy positivamente puesto que ha contribuido poder conciliar mejor la vida personal y laboral de las personas trabajadoras del comercio.

22-03-2018


CCOO convoca per a setmana santa vaga indefinida en la restauració de l'aeroport El Prat

El comitè d'empresa de Pansfood, restauració en l'aeroport de El Prat de Barcelona, ha convocat Vaga indefinida a partir del dissabte 24 de març, arran  que AENA hagi subhastat i dividit la concessió denominada Lot 22 amb l'únic propòsit de precaritzar les condicions laborals, una imposició que no respecta ni un sol acord dels existents fruit de la negociació sindical de molts anys.

22-03-2018

RESTAURACIÓ EL PRAT.- Vaga indefinida a partir del dissabte 24 de març.
>> Més informació

Accions convocades:

  • Dissabte 24/03: de 12 a 13 hores, CONCENTRACIÓ a la Terminal 1 - Aeroport de Barcelona, zona d'arribades (La Plaça)
  • dimarts 3/04: d'11 a 13 hores, MANIFESTACIÓ des d'Av. Diagonal  / C/Bruc fins a la Delegació del Govern al carrer Mallorca (Barcelona)
  • dimecres 4/04: de 10 a 12 hores, CONCENTRACIÓ a la seu de l?empresa PANSFOOD, c/ Alcalde Barnils, s/n (Sant Cugat del Vallès).
  • dijous 5/04: d'11 a 13 hores, MANIFESTACIÓ des de Les Rambles (font de Canaletes) fins a la plaça de Sant Jaume (Barcelona).


PERMISOS RETRIBUÏTS:

El Tribunal Suprem dictamina que els Permisos Retribuïts deuen iniciar el seu còmput en dies hàbils per a les persones treballadores

"...el dia inicial ha de coincidir amb un dia laborable: el primer que segueixi al dia festiu, vacacional o part del descans setmanal en el qual es va produir el fet causant"

21-03-2018


Inspecció de treball dóna la raó a CCOO i obliga als hotels Top Royal de LLoret a aplicar a una vintena de treballadores les categories corresponents

La resolució d'Inspecció de Treball i Seguretat Social de Girona dóna la raó a CCOO en relació a les denuncies contra VEFOS MANAGAMENT I MEDIEVAL S.L de Lloret de Mar motivades per l'aplicació incorrecta de les categories professionals a set persones de l''hotel Top Royal Beach i a dotze de l'Hotel Royal Star i obliga a aquests dos hotels a pagar les corresponents diferències de cotitzacions a la seguretat social

21-03-2018


El proper divendres 23 de març, mobilitzacions davant els centres de Badalona, Madrid, Erandio, Albuixec i Màlaga

CCOO inicia mobilitzacions a Makro per impedir l'eliminació de drets vitals

Makro, filial del grup alemany Metro AG, ha iniciat un procés de modificació de les condicions de treball als seus centres d'Espanya amb el que pretén imposar l'eliminació de drets. CCOO, primer sindicat a Makro, s'oposa a aquesta imposició i inicia un procés de mobilitzacions per al proper 23 de març, concentrant-se, d'11.30 hores a 13.30 hores, davant dels centres de la companyia a Badalona (Polígon Industrial Pomar de Dalt, Riera Montealegre, 2-12), Madrid-Paseo Imperial, Erandio, Albuixec i Màlaga.

20-03-2018

>> CONCENTRACIÓ divendres 23 d'11.30 a 13.30 hores - MAKRO Badalona (Polígon Industrial Pomar de Dalt, Riera Montealegre, 2-12)


Divendres 16 i DISSABTE 17

Manifestacions en defensa de les pensions públiques

CCOO ha convocat noves manifestacions, més de 100 arreu de l'estat per la defensa del sistema públic de les pensions. CCOO defensa el sistema públic de pensions per a tots els treballadors i treballadores, tinguin l?edat que tinguin, ja que les pensions són un dret, i no un negoci.
- - - - - -
CCOO ha convocado nuevas manifestaciones, más de 100 en todo el estado por la defensa de las pensiones públicas. CCOO defiende el sistema público de pensiones para todos los trabajadores y trabajadoras, tengan la edad que tengan, puesto que las pensiones son un derecho, y no un negocio.

15-03-2018