La plantilla de Bon Preu vol conciliar la vida laboral amb la familiar i personal

CCOO denuncia a Bon Preu per incompliment de l'horari comercial de la nova Llei de Comerç de Catalunya

L'empresa Bon Preu, denunciada per CCOO, no aplica des de l'1 d?octubre el nou horari comercial que limita l'activitat a partir de les 21:00 hores als establiments afectats, tal com recull l'article 36.2 i 37 de la Llei 18/2017, de l'1 d'agost, de Comerç, Serveis i Fires.

23-10-2017


Sense garantia laboral sectorial per a les externalitzacions, CCOO no signarà el nou conveni d'hostaleria

CCOO, després de valorar en diferents assemblees el principi d'acord aconseguit entre la patronal del sector i la UGT, ha decidit que no signarà el nou conveni col·lectiu conveni d'hostaleria de Catalunya (2017-2019).

19-10-2017


Noves denuncies contra Clarel de Girona, Lleida i Tarragona a la Inspecció de Treball #CLARELensOFEGA

CCOO convoca concentracions pel 17 d'octubre davant Clarel arreu de Catalunya i de l?estat per denunciar les condicions precàries de treball

Dimarts, 17 d'octubre de 12 a 12.30 hores, CCOO ha convocat a Catalunya i a l'estat concentracions de treballadors i treballadores davant les botigues de Clarel (pertanyent al Grup Dia, abans Schlecker) per denunciar les pèssimes condicions de treball. Les concentracions de Girona, Lleida i Tarragona, acabaran a les respectives oficines d'Inspecció de Treball per denunciar càrregues de treball excesives i incompliment dels horaris, ampliant les denuncies que CCOO ja ha interposat a Barcelona.

16-10-2017


LasKellysDelFacebook @LasKelliysdelFb

"Kellys, netejadores d'hotel en lluita"

Reportatge de Latituds "Kellys, netejadores d'hotel en lluita" emès el dilluns 9 d'octubre pel Canal 33.  Està disponible al blog de Latituds. Amb la participació de cambreres de pis delegades de CCOO i d'Ernest Cañada autor del llibre "Las que límpian los hoteles" que va donar veu al inicial moviment de les cambreres de pis. En un sector amb grans beneficis econòmics com el turisme, les netejadores d'hotel pateixen precarietat laboral. Però han dit "prou": volen una professió digna. Per això fan pressió política, fan accions de protesta de tot tipus i s'ajuden mútuament a través de les xarxes socials.

10-10-2017


27 de setembre

CCOO reivindica un treball digne en el Dia Mundial del Turisme

Amb motiu de la celebració el 27 de setembre del Dia Mundial del Turisme 2017, la Federació de Serveis de CCOO denuncia que la bonança econòmica que viu el sector turístic a Catalunya  està en contraposició a la precarietat que pateix l'ocupació i condicions laborals del sector, tal com confirmen les dades recollides en  l'informe que presentarà la setmana que ve CCOO de Serveis de Catalunya, a Barcelona, Girona i Tarragona, en roda de premsa en el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne.

27-09-2017


El 3 d'agost es va publicar la Llei de comerç, serveis i fires (18/2017), aprovada pel Parlament de Catalunya que afecta als horaris comercials

A partir de l'1 d'octubre les botigues han de tancar al públic a les 21 hores

CCOO durant la tramitació de aquesta Llei, hem realitzat reunions amb els grups parlamentaris per fer arribar les nostres propostes (avançar l'hora de tancament al públic, regular les franquícies, els municipis turístics, tancar a les 18 hores els dies 24, 31 de desembre; reduir l'apertura dels diumenges...)

21-09-2017