Reconeixement del treball de les plantilles del sector financer

(abans, ara i després del Covid-19)

Les plantilles del sector financer portem uns quants anys en l'ull de l'huracà, posant la cara –a vegades literalment- per uns “pecats” que no vam cometre. Les males pràctiques d'alguns banquers van entelar injustament l'abnegat, professional i sí, també moltes vegades sacrificat, quefer diari de milers de bancàries i bancaris.


Davant l´obertura de l´activitat comercial en temps de desescalada

CCOO insisteix que és imprescindible garantir les mesures de protecció per a les persones treballadores i la clientela

La tornada a la normalitat de manera progressiva no serà eficaç, si en tot el procés, no es protegeix a les persones treballadores que la fan possible. CCOO vetllarà perquè així sigui, aportant l'experiència del treball realitzat en comerç essencial, com és el d'alimentació.


#1deMaigCCOO - Salut, treball i justícia social. La prioritat és la vida

HAURAN DE COMPTAR AMB NOSALTRES

ACCIONS des del confinament:  

>VIDEO de CCOO  


CCOO denuncia que la nova instrucció del SEPE no l´aplica per igual les seves pròpies delegacions

CCOO denuncia que la nova instrucció de l'SEPE per a l'aplicació en matèria de protecció per desocupació, del Reial decret llei 15/2020, o no ha arribat a les diferents delegacions territorials o bé es desconeix, ja que els criteris a l'hora de denegar o reconèixer prestacions no estan sent els mateixos en funció de la Delegació de què es tracti.


PRESTACIÓ EXTRAORDINÀRIA DE 200 EUROS PER A SUBMINISTRAMENTS BÀSICS

Per a persones treballadores per compte d’altri i per a persones treballadores autònomes amb càrregues familiars en situació de vulnerabilitat econòmica arran de la crisi sanitària de la COVID-19

>> DOGC 


CCOO denuncia que Konica Minolta vol acomiadar el 15 % de la seva plantilla a Catalunya ignorant les mesures de Govern per esmorteir la crisi

En plena pandèmia, Konica Minolta ignora i incompleix les instruccions del Ministeri de Treball per fer front a la crisi sanitària provocada pel COVID19. CCOO s'oposa a la política laboral de l’acomiadament per tots els mitjans possibles, recordant a l'empresa que no és el moment d'acomiadar i que en la companyia no sobra ningú.