Conveni Hostaleria Catalunya

Presentem la plataforma i els punts que destaquem CCOO

El dimarts 28 de gener de 2020 va tenir lloc la segona reunió de negociació del conveni col·lectiu interprovincial del sector de la indústria d'hostaleria i turisme de Catalunya, després que s'iniciés, el passat 26 de novembre, aquest procés de negociació, amb la constitució de la comissió negociadora.


CCOO denuncia que empreses de multiserveis que treballen per Europcar deixen als llimbs a més de 130 treballadors i treballadores

iCar prestava el servei de neteja i preparació dels cotxes d'Europcar fins al passat 18 de gener. L'empresa va assegurar que la plantilla se subrogaria en la nova empresa però aquesta no es fa càrrec dels i les treballadores, que el diumenge no van poder accedir als seus llocs de treball.


CCOO denuncia que GATE GOURMET vol deixar sense garanties ni drets laborals a la meitat de la seva plantilla

CCOO ha manifestat, en diverses reunions a Gate Gourmet, que pressuposar una subrogació sense que Newrest reconegui la seva obligació deixaria a més de 50 persones sense drets ni garanties, ni laborals ni indemnitzatòries i abocant-les a afrontar llargs processos judicials per rescabalar els seus drets.


AUGMENTA EL PERMIS PER NAIXEMENT A 12 SETMANES

Des de l’1 de gener de 2020 el permís per naixement i cura del menor ha augmentat a 12 setmanes per al progenitor diferent a la mare biològica.


Per als anys 2019-2020

CCOO ha signat el III Conveni col.lectiu de majoristes d´alimentació de Catalunya

Un cop ratificat el preacord per l’afiliació i els delegats i les delegades en assemblees, i sense canvis respecte al preacord del 17 de desembre de 2019, CCOO ha signat el III Conveni col·lectiu de majoristes d’alimentació de Catalunya.


Conveni col·lectiu de treball del sector del comerç minorista de productes d'alimentació, d'ultramarins i queviures de la província de Tarragona