CCOO Serveis Catalunya guanya les eleccions sindicals en Hotel Barcelona Princess

CCOO Serveis Catalunya guanya les eleccions sindicals en Hotel Barcelona Princess, Comitè d'empresa de 7 delegats de CCOO i 2 d'UGT, en anterior mandat estava compost de 2 delegats CCOO , 4 GTI (Grup de Treballadors Independents), 3 UGT.

- - - - - - - -

CCOO Serveis Catalunya gana las elecciones sindicales en Hotel Barcelona Princess, Comité de Empresa de 7 delegados de CCOO y 2 de UGT, en anterior mandato estaba compuesto de 2 delegados CCOO ,4 GTI (Grupo de Trabajadores Independientes), 3 UGT.

14-06-2017


Demà dimecres, 14 de juny, a les 15.30 hores, a la Via Laietana, 47, de Barcelona i a les 12h davant Foment del treball

CCOO es concentrarà de nou davant la seu de la patronal d'hostaleria de Catalunya pel conveni del sector

Davant l'immobilisme de la patronal des de l'inici de les negociacions del Conveni d'Hostaleria de Catalunya, CCOO de Serveis continua amb les mobilitzacions en el sector i participarà demà dimecres 15 de juny en la jornada de CCOO de Catalunya en defensa de la negociació col·lectiva i salaris dignes davant Foment del Treball a les 12 h i per a les 15.30h ha convocat una nova concentració de treballadors i treballadores del sector davant la seu de la patronal (Via Laietana, 47).

13-06-2017


El 14 de juny a les 12.00 h, concentració davant Foment del Treball

Jornada per l'ocupació, els salaris dignes i la recuperació dels drets socials

CCOO convoca per al proper 14 de juny una nova jornada de lluita i reivindicació a favor de L'OCUPACIÓ, ELS SALARIS DIGNES I LA RECUPERACIÓ DELS DRETS SOCIALS. Des de CCOO Serveis farem visible la situació de la negociació col·lectiva a l'HOSTALERIA i les TIC

08-06-2017

El 14 de juny a les 12.00 h, concentració davant Foment del Treball Plaça Antonio Maura de Barcelona
>> Cartell 14J en pdf.


CCOO dóna suport a la concentració davant "la Caixa" en defensa dels llocs de treball de l'empresa informàtica TECNOCOM

CCOO denuncia que Tecnocom, en el procés de compra per Indra, està realitzant un degoteig d'acomiadaments, que en els darrers dies ha suposat l'acomiadament de 16 llocs de treball i 40 desplaçaments a distància del seu centre de treball.

07-06-2017

>> Dijous 8 de juny de 14 h a 15 h -Davant "la Caixa" - Avd. Diagonal, 621 - 629 Barcelona


Concentració el 6 de juny amb motiu de la tramitació de la Llei de Comerç, Serveis i Fires en el Parlament

CCOO i UGT demanen a la Generalitat que la nova Llei de Comerç respecti la conciliació personal i laboral de les persones treballadores del sector

La Llei que està tramitant el Parlament de Catalunya, Llei de Comerç, Serveis i Fires de Catalunya, regula  aspectes importants com són els horaris comercials o les obertures als diumenges que afecten directament en les condicions de treball i vida dels treballadors i treballadores del sector.

02-06-2017


ELECCIONS SINDICALS

CCOO Mapfre Catalunya obté 28 delegats i delegades de 32 escollits

Els empleats del Grup assegurador Mapfre revaliden la seva confiança en CCOO Catalunya en les eleccions sindicals celebrades en el dia d'ahir, a Barcelona es van celebrar 3 processos electorals i 1 a Tarragona, 1 a Lleida i l'últim a finalitzar va ser el procés de Girona.

02-06-2017