Archivado en Acords, Condicions de Treball

ACORD DEL COMITÈ INTERCENTRES SOBRE EL SISTEMA DE RETRIBUCIÓ 2015

SISTEMA RETRIBUCIO 2015

Històrica negociació de la Representació Legal dels Treballadors i Würth España, SA amb resultat de la signatura de l'acord del sistema de retribució 2015 que conté rellevants canvis d'afectació directa a la Nòmina per a més de 1.400 venedores i venedors.


Este artículo se publicó originalmente en Comercio (Sector del Comercio) , wurth (CCOO en Wurth) ,


pdf print pmail


SISTEMA RETRIBUCIÓ 2015

 
ACORD DEL COMITÈ INTERCENTRES SOBRE EL SISTEMA DE RETRIBUCIÓ 2015

 

Companyes i Companys,

 

Històrica negociació de la Representació Legal dels Treballadors i Würth España, SA amb resultat de la signatura de l'acord del sistema de retribució 2015 que conté rellevants canvis d'afectació directa a la Nòmina per a més de 1.400 venedores i venedors.

 

Des de CCOO volem destacar l'esforç que ha suposat arribar a l'Acord derivat de l'obertura de l'Art. 41 per part de l'empresa. Es va aconseguir en data 17 de desembre a Palau solità i Plegamans i va signar-se per els dos Sindicats presents al Comitè Intercentres.

 

El dijous 5 de febrer del 2015 es va celebrar la reunió amb l'Empresa on es va signar l'esmentat Acord que prèviament havia estat ratificat a les Assemblees celebrades arreu de l'Estat.

Les parts més destacables del mateix son:

-       el concepte de salari base i quantia com a tals en Nòmina no varien.

-       millores en la Taula a efectes de càlcul possibilitant que un número important de venedores i venedors augmentin el seu Salari Base.

-       augment del 0,5% en el Premi de compliment d'Objectiu.

-       un Premi per a tots els venedors TOP'S repescable anualment.

-       més facilitat per aconseguir el Premi de Cobraments cada mes al prescindir de la condició 'si millora'.

-       s'ha aconseguit que la compensació de vacances no quedi lligada als compliments d'objectiu dels mesos de juliol, agost i desembre.

-       garantia de salari mínim mensual.

-       garantia de salari mínim anual.

 

Un altre aspecte important a destacar de l'Acord és que per primera vegada en la història de Würth España, SA s'han pactat mesures que minimitzaran els efectes negatius causats per l'absència de venda durant les baixes de llarga durada d'Incapacitat Temporal.

També de remarcable importància és que es formalitzarà una comissió mixta de Sindicats i Empresa amb la finalitat de fer el seguiment i avaluació periòdica del nou sistema de retribució 2015.

L?Acord serà enregistrat al SIMA (Servei Interconfederal de Mediació d'Arbitratge).

 

Després dels debats interns a les diferents reunions de Delegats de CCOO i així mateix dels demès membres del Comitè Intercentres i de l'altre sindicat, la conclusió de totes les parts és que s?han de buscar mecanismes que millorin les consultes i el trasllat de la informació a les venedores i venedors de Würth España, SA.

Hem de mirar cap al futur, organitzar-nos més i millor... ens queda molt camí per recórrer i molts Delegats per escollir al conjunt de l'estat!

Secció Sindical CCOO WÜRTH ESPAÑA

febrer 2015

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es