Archivado en Comunicats, Condicions de Treball

Pla de Permutes a Banc Sabadell

Proposta de CCOO sobre trasllats

CCOO proposa a la Direcció, dins del pla de millores de les condicions laborals i socials, un sistema de permutes amb la finalitat de fomentar la mobilitat, les mesures de conciliació i millorar les nostres condicions laborals. Proposem que a la intranet s'incorpori una aplicació que faciliti les permutes entre empleats/es del grup Banc Sabadell.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Aquesta proposta que CCOO ja està negociant a la Comissió d'Igualtat, porta com a objectiu donar sortida a les sol·licituds de trasllats existents, les que es produeixin i les d'aquells que es troben desplaçats per un ERO, sobretot tenint en compte que hem sol·licitat reiteradament la pròrroga de l'ajuda de lloguer que els desplaçats de BancoCAM deixen de percebre.

La proposta es basa en la igualtat d'oportunitats i en la màxima objectivitat en la seva execució, on s'hauria de complir una sèrie de requisits bàsics com:

  • Llocs de treball amb el mateix perfil
  • Les dues destinacions d'igual naturalesa
  • Antiguitat reconeguda superior a dos anys
  • Transcorregut més d'1 any des de l'anterior permuta
  • Un informe previ favorable del responsable d'unitat
  • Supervisió per part de la Comissió de seguiment del Pla d'Igualtat

La Direcció no pot obviar aquesta problemàtica. La situació que viuen alguns dels afectats és de per si dramàtica, per la qual cosa CCOO exigim per a ells la mateixa responsabilitat que mostra l'empresa cap als seus clients i accionistes, sense contradiccions.

Continuarem informant del desenvolupament d'aquesta negociació.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es