Archivado en

Integració de Banco CAM

I continuem...

18-01-2013 Els efectes negatius que està suportant la plantilla per la integració de Banco CAM i les múltiples problemàtiques que s’estan produint des d’un bon començament són tant a nivell organitzatiu com tècnic i operatiu, amb el conseqüent patiment per a la plantilla. Aquest sofriment afecta a les persones procedents de Banco CAM, de grup Banc Sabadell i de manera molt exagerada a les zones de més influència de Banco CAM.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

S’ha fet la integració de Banco CAM… i continuem…

La segona setmana de gener hem fet l’executiva de fusió de les seccions sindicals de Banco CAM i grup Banc Sabadell. El punt principal que es va tractar va ser els efectes negatius que està suportant la plantilla per la integració de Banco CAM i les múltiples problemàtiques que s’estan produint des d’un bon començament. Problemàtiques que són tant a nivell organitzatiu com tècnic i operatiu, amb el conseqüent patiment per a la plantilla. Aquest sofriment afecta a les persones procedents de Banco CAM, de grup Banc Sabadell i de manera molt exagerada a les zones de més influència de Banco CAM.

Arran d’això vam decidir sol·licitar una reunió amb el màxim responsable de la integració, el Director General Miquel Montes, amb qui hem quedat per al dimarts dia 22 de gener. En aquesta reunió li volem exposar de primera mà els problemes més greus dels que tenim constància i expressar que no és possible mantenir per més temps la situació que es dóna actualment: la plantilla és sotmesa a unes situacions de pressió que no són tolerables.

Us continuarem informant.

Gener de 2013

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es