Archivado en Comunicats, Salari

Pugen els nostres salaris

Aplicació del conveni col·lectiu de banca

14-01-2013 A partir de l’1 de gener van entrar en vigor les noves taules salarials que comprta un augment de l’1,25% sobre les taules de 2012. Aquest increment fa que malgrat els moments de crisi que vivim, en què es congelen, i fins i tot, disminueixen els salaris de molts treballadors i treballadores, en el sector comprès dins del Conveni de Banca hem aconseguit reduir les conseqüències d’una crisi, de la qual les plantilles dels banc no som en absolut responsables.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Text complet en PDF

A partir de l’1 de gener van entrar en vigor les noves taules salarials que podeu veure al final de l’escrit. Percebrem un augment de l’1,25% sobre les taules de 2012. Aquest increment comporta que malgrat els moments de crisi que vivim, en què es congelen, i fins i tot, disminueixen els salaris de molts treballadors i treballadores, en el sector comprès dins del Conveni de Banca hem aconseguit reduir les conseqüències d’una crisi, de la qual no som en absolut responsables les plantilles dels bancs.

Cal subratllar, a més a més, que la millora d’aquest any, sumada a la de l’any que ve, que serà com a mínim d’un 1,50%, no ha significat una pèrdua de garanties i drets dels treballadors i les treballadores del sector. Tenim un conveni col·lectiu sectorial, malgrat els aires que bufen cap als convenis d’empresa, i no hem cedit davant de les exigències de l’AEB de congelar els triennis i els ascensos per antiguitat.

Pensem que això és el resultat del treball i la col·laboració de tots i totes i ens ha d’animar a continuar endavant en aquests temps difícils, on s’estan produint l’eliminació i les retallades dels drets dels  treballadors.

Recursos Humans ens ha confirmat que aquest increment s’aplicarà el mes de febrer, amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener, però en la nòmina de gener els imports sota els conceptes «J.11 Economat» i «J.12 Aportació al Pla de Pensions», sí que seran incrementats en un 1,25%.

Concretament l’aportació que es farà el 31 de gener al Pla de Pensions (PPEBS) serà en funció del col·lectiu al que es pertanyi:

 

Col·lectiu

Aportació PPEBS

A, A1, A2, A4, C i Banco CAM

502,55 euros

B

771,60 euros

Quant a la quantitat a percebre per l’Economat, com que són múltiples quantitats i no es poden reproduir en aquest full, aquells que el mes de gener de 2012 van cobrar aquest concepte, veuran com se l’incrementa en un 1,25%.

Gener de 2013

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es