Archivado en dbosi, circulares

La patronal es tanca en banda (salarial)

CONVENI OODD

La Patronal es tanca en banda en la negociació del Conveni d?'ficines i Despatxos de Catalunya en el tema dels increments salarials.


Este artículo se publicó originalmente en DB-OSI (CCOO DB OSI) ,


pdf print pmail

Avui hem mantingut una reunió més amb Foment del Treball i Pimec per la negociació del nostre conveni col·lectiu. La situació està bloquejada en la actualització salarial. La patronal manté una postura insuficient tot i què ens movem en uns increments irrisoris, tal i com està passant a molts sectors, amb l'excusa de la situació econòmica actual.

La Patronal només proposa l'increment acordat a l'AENC com a increment salarial. Recordem que es d'un 0,5% per 2012 i d'un 0,6% per 2013. La part social solicita que s'afegueixi a els porcentatges de 2012 i 2013 l'increment que encara ens deuen del 2011, que es d'un 0,7%, que està encara en l'aire i es on la Patronal no vol cedir. Inclús s'els ha oferit que aquest increment sigui repartit entre els tres anys de vigencia.

Trobem inacceptable que la patronal aprofiti els avantatges que li donen la precarietat de les relacions laboral i les reformes dutes a terme pel govern, sobretot en un entorn d'increment del cost de vida, dels impostos i dels beneficis empresarials, a més de les retallades socials. Hem de tenir en compte que, en un conveni com el nostre, els salaris ja són prou moderats.

En aquesta situació, encara que continuarem treballant per aconseguir les millors condicions possibles, us volem fer conscients de les dificultats per les que passa la negociació.

Continuarem informant tant bon punt hi hagi novetats.

Rebeu una cordial salutació.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es