III Conveni Col·lectiu de Supermercats de Catalunya

Iniciem una nova negociació per avançar i millorar les condicions laborals


Avui 13 de febrer de 2020 hem constituït la comissió negociadora del III Conveni col·lectiu de supermercats de Catalunya.


Aquesta comissió la componem CCOO i UGT, en representació de les persones treballadores, i les organitzacions patronals GEPSAC i CEDAC en representació de les empreses.

 

CCOO ostenta el 60,38% de la representació social, segons el certificat de representativitat expedit pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, sent per tant CCOO el sindicat majoritari.

 

Des de CCOO valorem que en el sector de supermercats és necessari avançar en qüestions tals com la millora dels salaris, la contractació, la conciliació de la vida personal i laboral, el treball en diumenges i festius, la formació, la igualtat, etc.; i que l'actual situació de les empreses del sector i la conjuntura econòmica permeten que es puguin negociar i acordar les millores en les condicions de treball i els drets que des de CCOO estem reivindicant.

 

També hem confeccionat un calendari de reunions, les quals tindran lloc els propers dies 12 i 24 de març; i 16 d'abril, havent adquirit el compromís de presentar les propostes per a la negociació una setmana abans de la propera reunió.

 

Seguirem informant!

 

És temps d’avançar

i millorar condicions!

 

Compromesos amb tu!