El 21 d'octubre primera jornada de vaga en Blanco

CCOO convoca quatre dies de vaga en Blanco com a rebuig al tercer ERO en quatre anys


CCOO ha convocat quatre dies de vaga en totes les botigues, naus i magatzems de l'empresa Global Leiva, S.L a causa de la presentació d'un tercer ERO (Expedient de Regulació d'Ocupació) en quatre anys la qual cosa està provocant de forma generalitzada incertesa en la viabilitat de l'empresa i en els 980 llocs de treball en tot l'estat.

L'empresa Blanco ha comunicat l'obertura d'un expedient de regulació d'ocupació que suposa el tercer ERE en quatre anys. D'altra banda, l'empresa porta dos mesos endarrerint el pagament de les nòmines de les 980 persones que composa la plantilla.

La situació s'agreuja, ja que estan tancant botigues per l?impagament dels lloguers de les mateixes i moltes de les botigues restants es troben amenaces de desnonament.

CCOO Serveis ha mantingut un diàleg amb l'empresa per arribar a un acord que permetés desconvocar la vaga. Lamentablement, malgrat tenir l'acord tancat, aquest es va trencar en plantejar l'empresa la inclusió d'una clàusula que permetés deixar aquest acord sense efecte si es donaven ?circumstàncies extraordinàries?. Des del punt de vista de CCOO aquesta clàusula deixava en mans de l'empresa la decisió d'aplicar l'acord.

Davant aquesta situació, CCOO en Blanco ha convocat quatre dies de vaga:

21 i 28 d'octubre, 4 i 11 de novembre 

CCOO Serveis Catalunya


>> Convocatòria de vaga: 21 i 28 d'octubre, 4 i 11 de novembre

Dia 21 d'octubre: concentració a Barcelona davant a la botiga que té Blanco a c/ Pelai, 1 a les 12 hores.

>>La Vanguardia 21/10: Los trabajadores de Blanco están en huelga para rechazar el nuevo ERE