PER LA DEFENSA DEL DRET CONSTITUCIONAL A LLIBERTAT SINDICAL!

CCOO denuncia que la direcció de l'Hotel Rekord vulnera el dret constitucional de llibertat sindical


Actualment s'està a l'espera de la resolució per part de la Inspecció de treball. CCOO ha denunciat a la direcció de l'Hotel Rekord (Barcelona) per exercir una clara venjança irracional cap a tots els treballadors de l'establiment que van donar el seu suport a la candidatura de CCOO en les passades eleccions sindicals, havent causat baixa de l?empresa cinc dels vuit signants de la candidatura. 


En les passades eleccions sindicals celebrades en Hotel Rekord de Barcelona, vuit treballadors van decidir apuntar-se a la llista per a Representant Legal dels Treballadors per CCOO, pràcticament la totalitat de la plantilla composta per deu treballadors, sortint triat un d'ells, el qual tot seguit ha vingut patint assetjament laboral, confabulacions i tretes per menyscabar la seva persona i imatge; igual que la resta dels seus companys i companyes, els quals en el transcórrer del temps s'han vist immersos en contínues sancions d'ocupació i sou, per després ser acomiadats, fins avui cinc treballadors han causa baixa en l'empresa.

Per a CCOO el que està succeint és una mostra clara de venjança irracional cap a tots els treballadors que van signar la candidatura. CCOO va interposar denúncia i actualment està a l'espera de la resolució per part de la Inspecció de treball.

CCOO denuncia que aquest tipus d'accions contra la llibertat sindical i l'entrada de la democràcia laboral en l'empresa són inacceptables i que aquest tipus de conductes basades en assetjament laboral i moral, fustigació psicològica, degradació de drets tan fonamentals com la dignitat de la persona i la llibertat sindical, més pròpies d'uns altres temps, no poden permetre's en ple segle XXI.

CCOO Serveis Catalunya