Queda desconvocada la concentració prevista pel dimecres 24 de febrer davant la botiga del Carrer Cururulla, 9 de Barcelona

La fermesa dels treballadors i treballadores de CCOO aconsegueix que Shana Shop rectifiqui i readmeti els companys i companyes acomiadades


Shana Shop va acomiadar a vuit companyes i companys abans de realitzar-se el preavís d'eleccions sindicals. CCOO hem intervingut i resolt favorablement aquest conflicte iniciat  aquest mateix mes de febrer per Shana Shop, empresa del comerç tèxtil amb 15 botigues a la província de Barcelona.

La primera i immediata intervenció de CCOO va ser demanar explicacions a l'empresa, manifestar el nostre total rebuig en la seva actuació i informar de les convocatòries de mobilització davant l'empresa, la primera de les quals estava prevista pel proper dimecres 24 de febrer i que ha quedat desconvocada ja que la direcció de l'empresa s'ha replantejat i ha rectificat les seves actuacions. La intervenció de CCOO ha portat a un principi d'acord amb la direcció de l'empresa, que haurà de ser ratificat al CEMAC als propers dies, que recull els següents compromisos:

- Readmissió voluntària de totes les companyes i companys acomiadats. Les persones que optin per l'extinció se'ls garanteix una quantitat addicional a l'establer legalment.

- Convocatòria d'eleccions sindicals de manera lliure i sense cap intromissió per part de la direcció.

Donem les gràcies al companys i companyes que han estat des del principi del conflicte donant suport i lluitant per garantir el seu dret a organitzar el sindicat des del seu centre de treball, fermesa que també portarà a poder realitzar unes eleccions sindicals lliures i com a garantia de futur en la defensa dels drets i interessos del conjunt dels treballadors i treballadores.

CCOO Serveis Catalunya