Archivado en Noticias, Negociacion Colectiva

Signat el Conveni dÓficines i Despatxos de València 2020-2023

Ahir 12 d'abril, CCOO, UGT i la patronal OFYDES CV signarem el nou Conveni Col·lectiu d'OFICINES I DESPATXOS DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA


Este artículo se publicó originalmente en PAIS VALENCIANO (Servicios CCOO País Valencià) ,


pdf print pmail

Després de molts mesos, de llargues reunions de la Taula Negociadora hem aprovat i signat el text del Conveni Col·lectiu d'Oficines i Despatxos de la Província de València 2020 - 2023. Vigent a partir de l'1 de juny de 2021.

S'han modificat o adaptat, creat uns 20 articles de l'anterior conveni. En CCOO hem treballat per a modernitzar un conveni que engloba a quasi 40 activitats econòmiques amb milers de treballadors.

En el nou conveni podem destacar:

  • Classificació professional. La modificació de la Classificació professional estableix 8 Grups professionals.
  • Treball a distància i Teletreball. S'inclou l'un nou article de Treball a distància i Teletreball, establint-se una compensació per a les persones treballadores.
  • Revisió salarial. La quantitat resultant s'abonarà dins dels dos mesos següents al de la seua publicació en el BOP. Amb pujades segons grup professional del 4,5% al 7% durant la vigència. Igualtat. S'introdueix protocol per a la prevenció i tractament, en el seu cas, d'eventuals suposats d'ASSETJAMENT MORAL I/O SEXUAL, DE DISCRIMINACIÓ PER RAÓ DE SEXE I/O ALTRES FORMES DE DISCRIMINACIÓ IL·LÍCITA EN EL TREBALL.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es