Archivado en Comunicados, Negociacion Colectiva

DILLUNS 17 DE MAIG.- Per segon cop, m茅s del 90% dels treballadors i treballadores del sector de Telem脿queting realitzen aturades

CCOO valora molt positivament l聮猫xit de la segona jornada de vaga de Telem脿rquetingNota de premsa emesa per la Federaci贸 de Serveis Financers i Administratius de CCOO de Catalunya (COMFIA-CCOO):

M茅s del 90% dels treballadors i treballadores de les empreses de Telem脿rqueting han secundat massivament l'atur convocat per a avui en el torn del mat铆, entre les 11 i les 12.


pdf
print
pmail
Per segona vegada, ha sigut m茅s que significatiu que la gran majoria dels serveis d'atenci贸 telef貌nica que presten les empreses de Telem脿rqueting per a clients com: Endesa, Iberdrola, Uni贸n FENOSA, Repsol, Gas Natural, RENFE, Canal +, Digital +, Auna, Vodafone, Movistar, Telef貌nica, BBVA, SCH, Patag贸n, Citibank, i moltes altres empreses dels m茅s diversos sectors; entre les 11 i les 12 hores d'avui no prestaven servei i mantenien com 煤nica resposta una lac貌nica veu gravada que advertia de problemes t猫cnics o aliens que no serien resolts fins despr茅s de les 12 hores. Fins i tot en serveis on s'han imposat serveis m铆nims sense donar audi猫ncia als representants dels treballadors; s'han vist bloquejats.

CCOO vam esperar que la patronal del Sector AEMT hagi pres bona nota del gran seguiment de la vaga d'aquest mat铆, i del que s'espera per als propers torns de tarda i nit.

Si no canvien i mantenen el seu tancament, lamentablement els usuaris i clients dels serveis d'atenci贸 telef貌nica es trobaran el pr貌xim dia 20 de maig amb la mateixa paralitzaci贸 que s'ha sofert avui i divendres passat 14.

Els treballadors i treballadores han reivindicat que s'acceptin les condicions laborals que estan plantejant en la taula del conveni:

Per la reducci贸 substantiva de la precarietat i la temporalitat: regulaci贸 de la
subrogaci贸 i increment dels contractes indefinits. Major estabilitat.

Per una millor regulaci贸 i ordenaci贸 del temps de treball per a fer compatible la flexibilitat i la conciliaci贸 de la vida laboral i familiar.

Per la definici贸 adequada i realista de classificaci贸 professional.

Per un increment dels salaris que garanteixi el guany del poder adquisitiu.