Archivado en Comunicats

Manca personal


Aquesta 茅s una de les primeres reflexions que ens fa tothom quan fem les nostres visites, tant a Oficines com a Departaments Centrals.


pdf
print
pmail

Ara, en arribar el per铆ode de vacances, les mancances s聮agreugen i la situaci贸 茅s cada cop m茅s insostenible.

Aquest problema ve provocat, exclusivament per la  Direcci贸, per la seva manca de previsi贸, i  per la seva pol铆tica d聮estalvi de costos  (excepte per nomenar un Secretari pel Consell d聮Administraci贸,  assessor extern).

A casa nostra, la pol铆tica de personal 茅s totalment inexistent, aix貌 ho sap tothom, el empleats i empleades que la patim, els sindicats (en particular CC.OO., que sovint ho hem denunciat) i suposem que tamb茅 la pr貌pia Direcci贸 茅s conscient del fet.
 
Com pot ser que el nombre d聮empleats que estan per a fer supl猫ncies sigui cada any inferior si cada cop hi ha m茅s oficines ?

Com pot ser que no existeixi personal per a fer substitucions en els Departaments Centrals ?

Com pot ser que els 聯anomenats聯 equips comercials  continu茂n existint de la manera que funcionen, malgrat tothom reconeix que les persones d聮aquests equips s贸n molt mes necess脿ries a les oficines on estan assignades ?

Com pot ser que continu茂 existint la roda, que nom茅s serveix per demostrar la sup猫rbia de qui l聮ordena i de qui la formen. 脡s un clar exemple d聮inefici猫ncia i ineptitud organitzativa. I no oblidem que a la roda, moltes vegades es dirimeixen disputes personals entre aquests personatges, i els perjudicats s贸n els empleats i empleades sotmesos a interrogatoris infantils, morbosos i tafaners d聮aquest addictes al poder. La pregunta: tens prom猫s/a? 脡s un gran cl脿ssic a Caixa Laietana per accedir a  una contractaci贸 indefinida, sense m茅s comentaris ..... 

Com pot ser que  no arribin ni curr铆culums a Caixa Laietana ? De tant en tant s聮ha de rec贸rrer a ETT聮s per a aconseguir candidats i, fins i tot, fa temps v脿rem denunciar que hi havia oficines amb notes penjades sol聲licitant personal.

Com pot ser que es deixi marxar tan f脿cilment a aquest esc脿s personal?. Personal que, a m茅s, ha demostrat la seva v脿lua i la seva predisposici贸 a treballar pel b茅 de l聮Entitat, per貌 personal que vol i exigeix tamb茅 una millora substancial de les seves condicions laborals.

Aquest i altres exemples s贸n la nostra den煤ncia. Aquesta q眉esti贸 ens preocupa i molt a CC.OO.. Volem millores a les condicions laborals,  no treballar per dos  i cobrar per la meitat.

Matar贸, 18 de juliol del 2007