Archivado en Comunicats, Previsio Social

Negociacions amb l´empresa

18 04 05 El Banc Sabadell accepta compensar econòmicament els seus empleats per l´esforç d´integració de l´Atlántico, acordar un pla de prejubilacions i formar una comissió per a millorar les condicions laborals. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Negociacions amb l’empresa


Us informem del procés en què es troben les nostres reclamacions presentades en la plataforma reivindicativa que us vam fer conèixer el dia 1 d’abril. El dia 13 d’abril es van obrir oficialment les negociacions per tractar els tres temes de la plataforma unitària:  Acord de prejubilacions  Compensació econòmica per a la plantilla  Millora del clima laboral Els gestors de Recursos Humans ens ha comunicat que estan disposats a arribar a un acord de prejubilacions i, atès que els representants sindicals ja els havíem lliurat la nostra proposta, hem acordat una data nova per trobar-nos i concretar els termes en què podríem establir un pacte vàlid per a totes dues parts. Igualment, hem constituït una comissió que valorarà l’aplicació de mesures per a la millora del clima laboral.I, finalment, ens han manifestat que accepten concedir una compensació econòmica, un quart de paga amb caràcter extraordinari i a tota la plantilla, que també s’acordarà properament. Agraïm tot el suport rebut, especialment als empleats i les empleades que ens han fet arribar les seves delegacions de vot per assistir a la Junta d’Accionistes, expressant així la seva voluntat i acord amb els plantejaments dels representants sindicals. Valorem de manera molt positiva tant el procés unitari que hem seguit fins ara com la predisposició de l’empresa a tractar, per mitjà del diàleg i la negociació, les problemàtiques que hem plantejat i confiem en què les negociacions es desenvoluparan amb la mateixa predisposició que hem trobat en les reunions últimes, per la qual cosa hem decidit no assistir a la Junta del 21 d’abril. Us informarem àmpliament del resultat final de les negociacions.


Sabadell, 19 d’abril de 2005.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es