Archivado en Negociacion Colectiva, Comunicados convenio

Iniciem la negociació del Conveni Restauració Col·lectiva

El passat 2 de Febrer de 2022, es va reunir la Mesa Negociadora del Conveni Estatal de Restauració Col•lectiva per abordar la negociació del nou conveni.

- - - - -

Iniciamos la negociación del Convenio Restauración Colectiva

El pasado 2 de Febrero de 2022, se reunió Mesa Negociadora del Convenio Estatal de Restauración Colectiva para abordar la negociación del nuevo convenio.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) ,


pdf print pmail

CCOO coincideix amb els altres components de la negociació en la necessitat de crear una taula tècnica de treball, més reduïda, amb l'objectiu d'avançar de manera més dinàmica, així com, la creació d'un equip de treball i diàleg amb les administracions públiques , per tal d’incidir i participar en les qüestions laborals que estan incloses en els plecs.

 La patronal ens va transmetre unes pinzellades de les seves pretensions, a nivell salarial i social, per a aquest proper conveni. Pretensions que, a hores d'ara, són inassumibles per part del nostre sindicat.

 Des de CCOO, estem treballant per dignificar el sector per posar-lo al lloc que es mereix després de dos anys de pandèmia. Apostem per notables millores salarials i socials. Tenim un projecte per al sector, un projecte real, i d'acord amb les necessitats i circumstàncies del dia a dia de les nostres companyes i companys.

 El proper dia 16 de febrer, ens tornarem a reunir la Comissió Negociadora, dia en què donarem el definitiu tret de sortida a la negociació. Us anirem traslladant les novetats que es vagin donant durant la negociació.

- - - - - -

Iniciamos la negociación del Convenio Restauración Colectiva

El pasado 2 de Febrero de 2022, se reunió Mesa Negociadora del Convenio Estatal de Restauración Colectiva para abordar la negociación del nuevo convenio.

CCOO coincide con los demás componentes de la negociación en la necesidad de crear una mesa técnica de trabajo, más reducida, con el objetivo de avanzar de una forma más dinámica, así como, la creación de un equipo de trabajo y dialogo con las administraciones públicas, con el fin de incidir y participar en la cuestiones laborales que están incluidas en los pliegos. 

 La patronal nos transmitió unas pinceladas de sus pretensiones, a nivel salarial y social, para este próximo convenio. Pretensiones que, a día de hoy, son inasumibles por parte de nuestro sindicato.

 Desde CCOO, estamos trabajando para dignificar el sector para ponerlo en el sitio que se merece después de dos años de pandemia. Apostamos por notables mejoras salariales y sociales. Tenemos un proyecto para el sector, un proyecto real, y acorde con las necesidades y circunstancias del día a día de nuestras compañeras/os.

 El próximo día 16 de febrero, nos volveremos a reunir la Comisión Negociadora, día en el que daremos el definitivo pistoletazo de salida a la negociación. Os iremos trasladando las novedades que se vayan dando durante la negociación.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es