Archivado en Comunicats, Comunicats conveni

Negociació col.lectiva

Tenim Conveni: regulem drets

En els últims 18 mesos CCOO hem fet manifestacions, concentracions a totes les seus de les antigues caixes i recollida de signatures de la plantilla. El resultat de tot això és que finalment tenim conveni.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

La Patronal ha mostrat la seva pitjor cara amb un clar objectiu: deixar de tenir Conveni, i si això no era possible desregular i buidar el Conveni col·lectiu d'Estalvi per convertir-nos en un sector "lowcost".

Aconseguir un Conveni per al sector d'estalvi és una molt bona notícia, no únicament pels seus continguts, també per la seva existència.

A més d'haver aconseguit tenir nou Conveni en el sector, es manté intacta tota la seva estructura -Pagues, horaris, jornada, carrera per experiència, plus conveni, classificació d'oficines, etcètera-, el que evita les pretensions de buidar-lo de contingut per part d'una patronal encoratjada per una Reforma Laboral feta a la seva mida.

CCOO hem liderat tot el procés, i no només tenim Conveni -que és la garantia de totes les nostres condicions laborals- sinó que hem aconseguit defensar els nostres salaris i millores per la plantilla i evitar que les pitjors pretensions de la Patronal es fessin realitat. (Veure document adjunt)

El Conveni és una garantia per als múltiples acords d'empresa, que majoritàriament són un desenvolupament i millora dels continguts del mateix. El no Conveni ens hauria deixat en una situació, si menys no conflictiva i de qüestionament per part de les direccions dels drets laborals aconseguits al llarg de molts anys mitjançant la negociació col·lectiva.

En els processos de reestructuració -hi ha alguns en marxa i els que puguin venir- el Conveni també suposa una major garantia per a la consecució de bons acords ja que, a més de clarificar els continguts econòmics, estableix un període de negociació previ al legalment establert. El conveni és el nostre contracte de treball més garantista.

 

GRÀCIES A TOTES I TOTS ELS QUE US HEU MOBILITZAT AMB CCOO

AQUEST CONVENI ÉS VOSTRE!



Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es