Archivado en Comunicados, Negociacion Colectiva

23 de maig, jornada de lluita contra el bloqueig dels convenis col·lectius: mobilitzacions del comerç

Manifestació a les 10.30 h a Barcelona: de passeig de Gràcia a Foment del Treball


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Dijous, 23 de maig de 2013, en el marc de la jornada de lluita contra el bloqueig que les diferents patronals estan realitzant en la negociació col·lectiva, i en la qual hi ha mobilitzacions en diversos sectors, el sector del comerç també hi participarà. 

Des de la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme de CCOO de Catalunya es convoca a una manifestació per a demà, a les 10.30 h del matí, al passeig de Gràcia, 53, cantonada amb c/Aragó (Bulevard Rosa), de Barcelona. Transcorrerà pel passeig de Gràcia, Portal de l'Àngel i conclourà a la seu de la patronal Foment del Treball, ja a la Via Laietana. 

L'objectiu de la mobilització, sumant a les altres convocades, és tractar de desbloquejar el Conveni del comerç tèxtil: la patronal pretén que perdi la seva vigència una vegada transcorregut el temps que la reforma laboral donava com a màxim per a arribar a un nou acord. 


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya 
Barcelona, 22 de maig de 2013 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es