Archivado en Comunicados, Huelga

Sector d'Hosteleria

Desconvocada la vaga indefinida dels treballadors i treballadores de Boí Taüll

El comitè d'empresa del complex turístic de Boí Taüll ha desconvocat la vaga indefinida que havia de començar el 26 de juliol, després de la reunió entre les parts, a la seu del Departament d'Economia i Empresa a Lleida, i la ratificació de l'acord feta per l'assemblea de treballadors i treballadores.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

L'acord aconseguit amb l'empresa permetrà als treballadors i treballadores cobrar el que l'empresa els deu de la nòmina dels mes de març, la de l'abril (amb les liquidacions i quitances) i tot el salari del maig, el 31 de juliol; la nòmina del juny i la meitat de la del juliol, les cobraran abans del 7 de setembre, i el que queda de juliol més la nòmina de l'agost, abans del 30 de setembre.

Tot i que no és l'opció proposada per la representació del treballadors i treballadores, l'han acceptada per garantir la continuïtat de l'empresa, el manteniment dels llocs de treball i els salaris i el futur de la comarca, per a la qual aquest complex turístic representa el 70% del PIB.

L'empresa podrà fer front a aquest pagament gràcies al préstec de 600.000 euros que li ha fet la Generalitat.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es