Archivado en Comunicados, Mobbing, Comunicado Catalunya

Pressió - BBVA Catalunya

Plan Oportunidad BANKIA: els professionals de BBVA no som voltors

A la darrera “píldora de particulares” enviada a tota la xarxa comercial el dilluns 7 d'octubre , a la pàgina 5 figuren diverses iniciatives en la relació al proper tancament de 208 oficines de Bankia a Catalunya. A més de bustiades publicitàries i d'altres, n'hi ha una que s'anomena textualment Gestión a “pie de calle”: captación de nuevos clientes.


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail

Per les informacions rebudes de diversos companys i companyes, hem sabut que aquesta gestión s'està traduint, en algunes Zones, en l'enviament d'empleats del BBVA per a repartir fulletons i material publicitari  a la porta de les oficines de Bankia. La iniciativa és responsabilitat del director comercial de la Territorial de Catalunya, sr. Jaume Batlle.

CCOO considerem aquesta inciativa completament lamentable i inadmisible.

Com entitat, el BBVA, que diu competir en la primera divisió de la lliga financera mundial, no pot adoptar conductes impròpies que posen en dubte l'ètica professional.

Com a empleats del BBVA, és un escarni que la nostra activitat professional consisteixi  en fer de voltors davant oficines d'entitats amb dificultats; en molts casos, aquests clients ja venen per iniciativa pròpia a les oficines del BBVA.

Com a treballadors i treballadores del sector financer, aquest comportament és insultant amb companys i companyes que estan passant una situació traumàtica. i que pot provocar situacions violentes que posin en perill la seva integritat.

Què passarà si la Caixa, o el Sabadell, o el Santander, tenen algun directiu amb tanta imaginació ?  Farem torns davant les oficines?

Traslladat a RRHH el problema i la voluntat de CCOO d'eliminar aquesta iniciativa tan miserable, RRHH es limita a recordar-nos que la realització d'aquesta activitat “professional” és voluntària.

L'únic beneficiari d'una iniciativa que perjudica la imatge del BBVA i la dignitat professional  dels seus treballadors podria ser el seu responsable. Un responsable que no es veurà fectat per la retallada de l'AVE del 2013. I el seu AVE és 50 o 70 vegades el de les persones que vol que vagin a repartir els fulletons.

Per tant, CCOO exigim la retirada de la iniciativa i recomanem que us negueu a participar en aquesta gestión a “pie de calle”. No podem perdre els valors ni posar en perill la nostra integritat. En cas d'insistència per part d'algun responsable, demaneu que la instrucció es comuniqui per escrit, i ens reenvieu l'escrit o el correu a CCOO (bbvacat@comfia.ccoo.es), per a que puguem emprendre les accions oportunes.

Seguim treballant, seguirem informant.

Catalunya, 10 d'octubre de 2013


 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es