Archivado en Documentacio, Dones i Igualtat

Índex COMFIA per la Igualtat d'Oportunitats

Anys 2003 - 2002 y 2001

Comfia- CC OO en aquest 8 de Març, amb l'"Índex COMFIA per la Igualtat d'Oportunitats" volem divulgar el grau de compliment respecte a la igualtat d'empreses del sector financer.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El compromís per la igualtat, emplaça a les empreses i emplaça també al sindicat. És important valorar si estem avançant en la millora del comportament de les empreses i si en la situació de les dones treballadores es percep efectivament l'avanç.

El resultat d'aquest índex evidencia que la igualtat no és un concepte merament declaratiu sinó que ha de plasmar-se en realitats concretes, i tampoc és estàtic, sinó que una vegada obtingut un lloc, cal seguir avançant, és molt encara el camí per recórrer.

COMFIA pretén cada any anar incorporant més empreses a l'índex i que aquest sigui un referent de mesurament en relació a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes. L'assoliment de la igualtat real és un repte possible i una prioritat per a Comfia.

Índex de 2003

Índex de 2002

Índex de 2001

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es