Archivado en Formacion, Carrera profesional

Apostem per la formaci贸 cont铆nua

PLANS DE FORMACI脫 2005 - Catalunya


- Oficines i despatxos
- Enginyeries
- Gestories
- Immobili脿ries
- Assegurances
- Mediaci贸 en asseg.
- Telem脿rqueting
- Estalvi
- Banca
- Consultores

POTS INSCRIURE'T ARA MATEIX A TRAV脡S DE LA WEB
Vols ampliar la teva formaci贸 professional?
"Volem garantir l'acc茅s a la formaci贸 de totes les persones"
CURSOS GRATUITS AL TEU ABAST amb el seguiment de FOREM.pdf
print
pmail
Sol.licitud de Cursos

Pots sol聲licitar fins a un m脿xim de quatre cursos emplenant la fitxa corresponent al teu sector i enviar-la a:

COMFIA 聳 CCOO Catalunya - Jordi Ardanuy - Secretari de Formaci贸
Via Laietana 16, 2n 聳 08003 Barcelona - jardanuy@comfia.ccoo.es 聳 Fax 93 310 71 17


- - - - - - - - - - - - -


Des de COMFIA-CCOO anem treballant, fa ja temps, per fer de la negociaci贸 col聲lectiva sectorial un element clau en tots els aspectes referents a la formaci贸 i la qualificaci贸 dels treballadors i les treballadores, amb la finalitat de promoure el seu progr茅s laboral, professional i social.

Volem garantir l'acc茅s a la formaci贸 de totes les persones

El m贸n del treball est脿 en permanent canvi. La tecnologia de la informaci贸, i les noves exig猫ncies del mercat, estan transformant els serveis que es presten i, com a conseq眉猫ncia, es transformen els llocs de treball. L'actual situaci贸 laboral, la rotaci贸 dels llocs de treball, ens exigeix als treballadors i a les treballadores estar preparats per poder assimilar tots aquests canvis.

Per tot aix貌, des de la Federaci贸 de Serveis Financers i Administratius de CCOO (COMFIA), apostem decididament per la formaci贸, i volem oferir-te la qualificaci贸 necess脿ria, mitjan莽ant els cursos de formaci贸 cont铆nua. Aquest cat脿leg de cursos est脿 pensat, expressament, perqu猫 els treballadors i les treballadores del sector arribin a aquests objectius.

Si 茅s del teu inter猫s, emplena el formulari adjunt, indicant els t铆tols dels cursos, i remet-lo a l'adre莽a indicada en el mateix formulari o lliura'l al delegat o delegada de COMFIA聳CCOO en el teu centre de treball. Tamb茅 pots realitzar la sol聲licitud a trav茅s de la nostra p脿gina web https://www.ccoo-servicios.es/catalunya en l'apartat de Formaci贸.

COMFIA-CCOO Catalunya
-04/02/05-