Archivado en Comunicados, Negociacion Colectiva

M茅s del 75 % dels treballadors de telem脿rqueting estan realitzant la vaga de 24 hores convocada pel trencament de les negociacions del seu conveni

CCOO valora positivament l聮猫xit de la vaga de telem脿rqueting


La vaga ha tingut un seguiment del 75 % del sector. Especialment ha tingut un major seguiment en les empreses que van provocar obertament el trencament de les negociacions, ahir a 煤ltima hora (Atento, Unitono, Posa, Sitel Teleperformance-Iberphone, Transcom) empreses totes elles vinculades al grup Telef貌nica o b茅 que donen serveis a Telef貌nica.


pdf
print
pmail


A les 12 hores s聮han manifestat pel Passeig de Gr脿cia a prop de 300 representants sindicals de CCOO per manifestar el seu suport a la vaga que estan realitzant els treballadors de telem脿rqueting.

CCOO valora molt positivament la resposta dels treballadors del sector, malgrat les expectatives que s聮havia generat en el sector de la quasi segura signatura del III Conveni per ahir a la tarda. Quan a les 18 hores d聮ahir, a punt de signar-se el conveni del telem脿rqueting es van trencar les negociacions per la pretensi贸 destacada d聮algunes empreses, vinculades al grup Telef貌nica, de deixar sense efecte els acords assolits pel que fa a la subrogaci贸 d聮empresa.


Barcelona, 23 de desembre de 2004