Archivado en Comunicados, Negociacion Colectiva

Més del 75 % dels treballadors de telemàrqueting estan realitzant la vaga de 24 hores convocada pel trencament de les negociacions del seu conveni

CCOO valora positivament l’èxit de la vaga de telemàrqueting

La vaga ha tingut un seguiment del 75 % del sector. Especialment ha tingut un major seguiment en les empreses que van provocar obertament el trencament de les negociacions, ahir a última hora (Atento, Unitono, Posa, Sitel Teleperformance-Iberphone, Transcom) empreses totes elles vinculades al grup Telefònica o bé que donen serveis a Telefònica.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmailA les 12 hores s’han manifestat pel Passeig de Gràcia a prop de 300 representants sindicals de CCOO per manifestar el seu suport a la vaga que estan realitzant els treballadors de telemàrqueting.

CCOO valora molt positivament la resposta dels treballadors del sector, malgrat les expectatives que s’havia generat en el sector de la quasi segura signatura del III Conveni per ahir a la tarda. Quan a les 18 hores d’ahir, a punt de signar-se el conveni del telemàrqueting es van trencar les negociacions per la pretensió destacada d’algunes empreses, vinculades al grup Telefònica, de deixar sense efecte els acords assolits pel que fa a la subrogació d’empresa.


Barcelona, 23 de desembre de 2004
Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es