Archivado en Comunicados, Jornada

PLANTILLA DE FITXATGE 2010

CC.OO. Caixa Ontinyent- Comunicat

Adjuntem un full d'Excel que pot servir de sistema de "fitxatge" per a l'any 2010. El funcionament és molt senzill, però "manual", és a dir, cada dia cal apuntar l'hora d'entrada i l'hora d'eixida.


Este artículo se publicó originalmente en Caixa Ontinyent (Comfia CCOO en Caixa Ontinyent) ,


pdf print pmail

En el fitxer adjunt al següent enllaç teniu un full Excel que pot servir de sistema de "fitxatge" per a l'any 2010. El funcionament és molt senzill, però "manual", és a dir, cada dia cal apuntar l'hora d'entrada i l'hora d'eixida. A continuació esmentem com s'ha utilitzar este full:

  • El full de fitxatge té una fila per cada dia de l'any (en este cas 2010).
  • A més a més té diverses columnes per a realitzar fins a 3 fitxatges per dia, cadascún amb entrada i la corresponent eixida.
  • Diàriament ens situarem en la fila corresponent al dia en què ens trobem i apuntarem l'hora d'entrada (per exemple 7:45) i l'hora d'eixida (per exemple 15:05) en les columnes del "fitxatge 1".
  • Si després de la primera eixida tornem a incorporar-nos a la feina (per exemple a la vesprada, o ens hem absentat per motius no laborals a mitjan matí), apuntarem este segon fitxatge en les columnes del "fitxatge 2", i axí successivament fins a un màxim de 3 fitxatges per dia.
  • La plantilla calcula automàticament l'excés diari, en minuts, sobre la jornada teòrica, així com l'excés anual (el TOTAL ANUAL tant en minuts com en hores està en l'última fila del full)

En este fitxer Excel teniu alguns fitxatges de mostra, que per descomptat heu de modificar. Recordem una vegada més que tot excés sobre este horari són hores extres que s’han de retribuir un 75% per damunt de l’hora ordinària.

Si teniu cap dubte, estem a la vostra disposició per mirar d'aclarir-lo.

 

Secció Sindical CCOO Caixa Ontinyent

https://www.ccoo-servicios.es/caixaontinyent/

caixaontinyent@comfia.ccoo.es

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es