Archivado en Comunicados, Jornada

CC.OO. Caixa Ontinyent- Comunicat

PLANTILLA DE FITXATGE 2010


Adjuntem un full d'Excel que pot servir de sistema de "fitxatge" per a l'any 2010. El funcionament és molt senzill, però "manual", és a dir, cada dia cal apuntar l'hora d'entrada i l'hora d'eixida.pdf
print
pmail

En el fitxer adjunt al seg√ľent enlla√ß teniu un full Excel que pot servir de sistema de "fitxatge" per a l'any 2010. El funcionament √©s molt senzill, per√≤ "manual", √©s a dir, cada dia cal apuntar l'hora d'entrada i l'hora d'eixida. A continuaci√≥ esmentem com s'ha utilitzar este full:

  • El full de fitxatge t√© una fila per cada dia de l'any (en este cas 2010).
  • A m√©s a m√©s t√© diverses columnes per a realitzar fins a 3 fitxatges per dia, cadasc√ļn amb entrada i la corresponent eixida.
  • Di√†riament ens situarem en la fila corresponent al dia en qu√® ens trobem i apuntarem l'hora d'entrada (per exemple 7:45) i l'hora d'eixida (per exemple 15:05) en les columnes del "fitxatge 1".
  • Si despr√©s de la primera eixida tornem a incorporar-nos a la feina (per exemple a la vesprada, o ens hem absentat per motius no laborals a mitjan mat√≠), apuntarem este segon fitxatge en les columnes del "fitxatge 2", i ax√≠ successivament fins a un m√†xim de 3 fitxatges per dia.
  • La plantilla calcula autom√†ticament l'exc√©s diari, en minuts, sobre la jornada te√≤rica, aix√≠ com l'exc√©s anual (el TOTAL ANUAL tant en minuts com en hores est√† en l'√ļltima fila del full)

En este fitxer Excel teniu alguns fitxatges de mostra, que per descomptat heu de modificar. Recordem una vegada més que tot excés sobre este horari són hores extres que s’han de retribuir un 75% per damunt de l’hora ordinària.

Si teniu cap dubte, estem a la vostra disposició per mirar d'aclarir-lo.

 

Secció Sindical CCOO Caixa Ontinyent

https://www.ccoo-servicios.es/caixaontinyent/

caixaontinyent@comfia.ccoo.es