Archivado en Comunicados, externalizacion

Se crea un gestor de movilidad que vela por la correcta gesti贸n del plan

Mejorando la accesibilidad en el pol铆gono de Can Sant Joan


27 06 08 El plan de movilidad incluye mejoras para la movilidad a pie (arreglos de las aceras, guales, iluminaci贸n, se帽alizaci贸n), movilidad en transporte privado (creaci贸n de nuevas rotondas, nuevos viales) y muchos otros aspectos que son dif铆ciles de recoger en este comunicado ( PDF. Cat )


pdf
print
pmail
DIA A DIA,
MILLORANT L' ACCESSIBILITAT AL POL脥GON DE CAN SANT JOAN
ESTAT DE LA SITUACI脫 ACTUAL

 

Us volem fer arribar aquest comunicat per explicar-vos la situaci贸 actual del pla de mobilitat de Can Sant Joan i les accions realitzades per la coordinadora de Delegats de CCOO del pol铆gon fins ara.

El juny de 2006 es tancava el pla莽 d'al路legacions del pla de mobilitat que s'havia elaborat a la taula de mobilitat que s'havia constitu茂t. 脷nicament CCOO va presentar al路legacions a aquest pla i aquest ja era un mal presagi, doncs podia demostrar el poc inter猫s d'alguns dels agents m茅s importants. Aquest mal presagi s'ha reafirmat per la continuaci贸 d'una situaci贸 insostenible sense cap millora ni inversi贸. Com sempre l'escull a enderrocar era la financiaci贸.

Tot i no implementar-se el pla de mobilitat en els pla莽os previstos paral路lelament CCOO ha continuat amb converses amb FGC i fruit d'aquestes converses, i l'acci贸 reivindicativa de molts treballadors i treballadores del pol铆gon, hem aconseguit que es consolidin 6 trens S55 de Barcelona a UAB i 3 de UAB a Barcelona a primera hora durant el per铆ode no lectiu (de 20 de juny a 12 de setembre). Concretament NO desapareixeran durant el per铆ode lectiu els seg眉ents trens:

S55 Barcelona - UAB
Sortida Pl. Catalunya 7:31 7:43 7:55 08:07 08:19 08:31
Arriba a Can Sant Joan 7:59 08:11 08:23 08:35 08:47 08:59

S55 UAB - Barcelona
Sortida UAB 08:29 08:41 08:53
Arribada a Can Sant Joan 08:34 08:46 08:58
Arribada a Pl. Catalunya 09:04 09:16 09:28

Mentrestant CCOO ha seguit insistint en una reuni贸 per, com a m铆nim, exposar els problemes que hi ha havia i poder desencallar-ne els entrebancs. Finalment es va convocar una reuni贸 el 21 de maig.

 
Sembla que finalment i en breu hi haur脿 resultats i, finalment, els ajuntaments de Sant Cugat i Rub铆 assumeixen el pla.

Algunes de les novetats m茅s destacades s贸n:

- Es crea en breu el gestor de mobilitat qui ha de vetllar per la correcta execuci贸 del pla
- S'est脿 elaborant, per part de l'ATM, un conveni d'adhesi贸 al Pla de mobilitat de les empreses del pol铆gon perqu猫 es facin c脿rrec del finan莽ament de les actuacions previstes al pla
- Al setembre es preveu que comen莽ar脿 la fase 1 d'ampliaci贸 de l'autob煤s del pol铆gon aconseguint 2 l铆nies amb un itinerari com煤 fins a correus amb freq眉猫ncia de 6 minuts i l'allargament d'una l铆nia fins a la parada de FGC de Rub铆 i per l'altre fins al centre comercial Eroski.
- FGC construir脿 un cobert des de l'estaci贸 de Can Sant Joan fins la parada del bus on hi instal路lar脿 marquesines


El pla contempla moltes altres mesures que inclouen millores per la mobilitat a peu (arranjament voreres, guals, il路luminaci贸, senyalitzaci贸), mobilitat en transport privat (creaci贸 de noves rotondes, nous vials) i molts altres aspectes que s贸n dif铆cils de recollir en aquest comunicat.

Estem contents que es comenci a veure fruits de la feina de la taula de mobilitat i seguirem atents a la correcte implementaci贸 en totes les mesures que s'hi recollien no descartant alguna acci贸 si veiem que es paralitza novament la situaci贸.


Per veure els horaris d'estiu del tren i el bus accediu a aquest enlla莽:

http://www.ccoo.cat/mobilitat/aspnet/noticia.aspx?id=101328

 

 


Juny de 2008