Archivado en Campa帽as, Negociacion Colectiva

Autovaloraci贸 2004

No participis en la teva autocondemna


Com cada any el BBVA ha penjat a e-spacio el formulari per tal de que tota la plantilla s聮autovalori. Com cada any, CC OO volem recordar algunes consideracions importants en relaci贸 a aquesta q眉esti贸:


pdf
print
pmail

 L聮autovaloraci贸 茅s absolutament volunt脿ria. Per tant, qualsevol pressi贸, amena莽a o subtil suggeriment sobre les terribles conseq眉猫ncies que comporta no fer-la, son iniciatives personals que han d聮茅sser immediatament denunciades.

 El Banc ja adverteix que les respostes 聯pueden ser revisadas por tu responsable聰. Quin sentit t茅 una AUTOvaloraci贸 que despr猫s ha de passar la censura del cap directe? Que li preguntin directament a ell, doncs Aquest proc茅s d聮avaluaci贸, al igual que la resta a les que ens sotmet regularment el BBVA, no contempla la possibilitat de formular comentaris ni observacions. La millor manera, doncs, de mostrar la nostra disconformitat, parcial o total al q眉estionari, es no responent.

 Volem alertar del perill que suposa contestar amb puntuacions baixes, per貌 fer-ho amb respostes altes tamb茅 comporta un risc important. En el primer cas, 茅s un reconeixement directe de les nostres defici猫ncies, que en un futur (trasllats, acomiadaments...) pot 茅sser utilitzat pel Banc en contra nostra. 聯Per貌 si vost猫 mateix reconeix que no est脿 preparat per desenvolupar aquest lloc de treball...聰
En el cas de contestar amb nivells de 聯experto聰, el Banc considerar脿 que els nostres resultats son sempre insuficients 聯No deia vost猫 que era un crack en els productes de pasiu de negocis...聰
Recordem que en algunes de les cartes que el Banc est脿 enviant als 聯desajustats聰 , hi fa constar: 聯Seg煤n nos informa la Direcci贸n de su Oficina, los resultados a Marzo 2004 tampoco son muy buenos, a pesar de indicarnos que tiene Vd capacidad para conseguirlo聰.

L聮opci贸 聯Ns聰 tampoc es aconsellable perqu猫 implicaria recon猫ixer que no sabem si en sabem.
No ens deixem enredar. No participem volunt脿riament en una acci贸 que 茅s pot utilitzar en contra nostre.

Seguim treballant. Seguirem informant.

Veure en format pdf (156 kb)