Archivado en Comunicados, externalizacion

PEIT - BBVA Catalunya

Èxit de la concentració de treballadors i treballadores a Catalunya

Avui dijous 15 de maig, 500 treballadors i treballadores del BBVA, convocats per Comfia-CCOO i els altres sindicats amb representació a BBVA Catalunya, s'han concentrat a la seu del Banc a la Plaça de Catalunya de Barcelona, per manifestar la seva oposició al Projecte d'Innovació del banc, que pretén subcontratar i deslocalitzar bona part de les tasques que ara es fan a la pròpia entitat, i implantar una nova estructura funcional a la xarxa comercial.


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail

 
 


En el decurs de la concentració, s'ha realitzat un acte amb el retorn, com a rebuig, dels exemplars del llibre "150 años, 150 bancos" al president del BBVA, que ha enviat a tota la plantilla com a gratificació pel 150 aniversari de l'entitat en substitució de la paga en accions que li havien sol.licitat mitjançant el lliurament de més de 17.000 signatures otorgades pels treballadors i treballadores.

ver Comunicado en pdf

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es