Archivado en Campañas, Negociacion Colectiva

DIMECRES 9 DE JUNY - VAGA A TELEMÀRQUETING

Telemàrqueting farà 24 hores de vaga per desbloquejar la negociació del seu III Conveni

CCOO preveu una amplia participació igual que en les darreres cinc aturades en el sector.- NOTA DE PREMSA


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

El proper 9 de juny esta prevista una vaga general se tot el sector de telemàrqueting amb una manifestació a les 12:00 hores que s’iniciarà a la Plaça Francesc Macià, passant per la diagonal per acabar davant l’Associació Espanyola de Marketing Telefònic, Avda. Diagonal, 437 de Barcelona.

Davant la manca de resposta de la Patronal després de cinc aturades en el sector amb una participació del 90 % dels treballadors, els sindicats han convocat als més de 45.000 treballadors i treballadores a mobilitzar-se de nou, amb la vaga de 24 hores pel proper dimecres 9 de juny, a fi d’aconseguir desbloquejar la negociació del III Conveni Col•lectiu que porta set mesos de negociació i sense cap proposta justa per part de la Patronal.

Per aquest motiu s’espera que el proper 9 de juny romandran inactius els serveis d’atenció telefònica als usuaris i clients de la majoria de les grans empreses del país com: d’energia: Endesa, Iberdrola, Unió Fenosa,Gas natural, Aigües de Barcelona, etc. De Transports i automoció: Renfe, Renault, Seat, etc. De Telefonia: Movistar, Vodafone, Telefonica, Auna, Euskaltel, Jazztel, etc. Banca i Caixes: BBVA, BSCH, Citibank, Caixa Catalunya, La caixa, etc. Altres empreses: RBA Editors, Pàgines Grogues, Salvat, Adeslas, etc…..

L’objectiu d’aquestes mobilitzacions és desbloquejar la negociació del III Conveni Col•lectiu del sector:

Més estabilitat: Reducció de la precarietat i la temporalitat del sector, dotant-se de la subrogació sense la deslocalització en els canvis d’empresa contractista, per garantir el manteniment de les condicions econòmiques i laborals. Increment de contractes indefinits, que en algunes empreses tan sols arriben al 30% .

Millor regulació i ordenació del temps de treball: Per poder gaudir com altres sectors, la conciliació de vida familiar i laboral, i el pret que tenen totes les persones de gestionar el seu temps lliure.

Definició adequada i realista de la classificació professional, mitjançant la redefinició d’algunes categories i definició d’unes altres les quals no es reflecteixen en l’actual conveni.

Increment dels salaris que garanteixi el guany de poder adquisitiu.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es