Archivado en Campañas, Socio Economico, Divulgacion

La Xarxa d´Acció Solidària (XAS) inicia la 9a campanya de recollida de joguines

La campanya destaca que és molt important que les joguines no siguin sexistes ni bèl·liques.

- - - - -

La campaña destaca que es muy importante que los juguetes no sean sexistas ni bélicos.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) , s.financer (Sector Financer CCOO Serveis Catalunya) , serveistecnics (Agrupació Serveis Tècnics Catalunya) , s.Comerç (Sectorial de Comerç CCOO Serveis Catalunya) , s.hostaleria (Sectorial d'Hostaleria CCOO Serveis Catalunya) ,

El 16 de novembre, la Xarxa d’Acció Solidària (XAS) de CCOO de Catalunya, inicia una nova campanya de recollida de joguines, amb el lema “Cap infant sense joguina”. La campanya comença demà i durarà fins al 18 de desembre del 2021. Les joguines es poden portar a diferents locals del sindicat i també, des de la Federació de Serveis, mitjançant les delegades i delegats sindicals de CCOO que, a les diferents empreses, faran també campanyes de solidaritat entre els treballadors i les treballadores.

La campanya destaca que és molt important que les joguines no siguin sexistes ni bèl·liques.

- - - - - - - -

El 16 de noviembre, la Red de Acción Solidaria (XAS) de CCOO de Catalunya, inicia una nueva campaña de recogida de juguetes, con el lema “Ningún niño sin juguete”. La campaña comienza mañana y durará hasta el 18 de diciembre de 2021. Los juguetes se pueden llevar a diferentes locales del sindicato y también, desde la Federación de Serveis, mediante los delegados y delegados sindicales de CCOO que, en las diferentes empresas, harán también campañas de solidaridad entre los trabajadores y las trabajadoras.

La campaña destaca que es muy importante que los juguetes no sean sexistas ni bélicos.


>> Cartell per imprimir

CCOO Serveis ja ha fet la seva aportació !