Archivado en Comunicats

COCONOTICIES


MOBILITZACIONS PER AVUI DAVANT DE LA PROVOCACIÓ DE BANKIA

A la reunió convocada el passat 9 de gener, la Direcció de Bankia dóna començament a l'Expedient de Regulació d'Ocupació mantenint...


Este artículo se publicó originalmente en bmn (Sección Sindical Estatal Grupo BMN) ,

MOBILITZACIONS PER AVUI DAVANT DE LA PROVOCACIÓ DE BANKIA

A la reunió convocada el passat 9 de gener, la Direcció de Bankia dóna començament a l'Expedient de Regulació d'Ocupació mantenint, de manera invariable, les posicions exposades fins ara. La seva única oferta consisteix a acomiadar a 6.000 persones amb 22 dies per any, i un límit de 14 mensualitats i aplicar retallades del 40% de les retribucions salarials.

La representació legal dels treballadors, tal com hem expressat al llarg del període previ a l'inici de l'ERO, hem tornat a exigir l'articulació d'una proposta que contempli mesurades de flexibilitat interna com són prejubilacions, suspensions de contracte, baixes incentivades, ajudes a la mobilitat geogràfica, reduccions de jornada… El plantejament de l'empresa i els terminis tan curts de negociació que ens imposen, excedeix àmpliament les presumptes exigències de Brussel•les.

Davant la provocació injustificada de la Direcció de Bankia i després de les primeres mobilitzacions a Madrid, Àvila, Barcelona, Las Palmas, Logroño, Segòvia i València, http://blogccoobankia.wordpress.com/ La totalitat de les Seccions Sindicals amb representació a Andalusia hem decidit de manera unànime convocar Assemblea de treballadors i treballadores de Bankia el dia 14 de gener a la sala La Imperdible (Pl. del Duc, Sevilla) a les 17:00 hores. En ella s'informarà de les novetats que es produeixin en relació al procés de negociació que actualment es duu a terme, i de les mobilitzacions i actuacions que es barregen davant el plantejament brutal i el perfil tan baix de les propostes de l'empresa.

Així mateix us informem que hem convocat concentracions de protesta per avui,14 de gener, en les següents localitats:

  • Sevilla: Davant de la porta del Banc d'Espanya de 19:00 a 20:00 hores. Acudirem a ella després de l'Assemblea de treballadors.
  • Málaga: a la Plaça de la Constitució de 18:00 a 19:00 hores. Porta oficina Bankia.
  • Granada: Plaça Font de les Batalles de 18:00 a 19:00 hores. Porta oficina Bankia.

Es un problema que ens afecta a tots i totes, i junts hem de reaccionar davant el mateix, per això us demanem que acudiu massivament amb familiars i tots aquells que es solidaritzin amb la nostra causa.

Mes informació:
https://www.ccoo-servicios.info/noticias/74871.html
https://www.ccoo-servicios.es/andalucia/html/26313.html
https://www.ccoo-servicios.es/html/26225.html
Galeria de fotos:
http://blogccoobankia.wordpress.com/

EL TEU LLOC DE TREBALL TAMBÉ ESTÀ EN JOC, NO HO OBLIDIS.