Archivado en Comunicados, Empleo, Reforma Laboral, ERE

CCOO manté la convocatòria de vaga pel 19 i 21 de maig donat que es segueix sense avenços en l´acomiadament col·lectiu d´H & M

CCOO mantiene la convocatoria de huelga para el 19 y 21 de mayo dado que se sigue sin avances en el despido colectivo de H & M


pdf print pmail

A la tarda del dia 17 de maig ha tingut lloc una nova reunió de la Comissió Negociadora de l'acomiadament col·lectiu en H & M, on s'ha traslladat la contraproposta conjunta de CCOO i UGT relativa als criteris de permanència (desafectacions) i als criteris d'ocupació de vacants.

Igualment vam sol·licitar informació addicional pendent d'enviar i important per poder avançar, i insistim en la necessitat d'una major concreció en la quantia indemnitzatòria, ja que està lligada estretament a les adscripcions voluntàries i, que aquestes adscripcions voluntàries no tinguin límits.

Respecte a aquest últim punt l'empresa es va reafirmar en la indemnització corresponent a l'acomiadament improcedent, és a dir, 45 dies en la part corresponent des que es va començar a treballar fins el 12 de febrer de 2012 i 33 dies a partir d'aquesta data, fins a la de l'acomiadament, amb el límit màxim de 24 mensualitats, enfront de la nostra petició de 45 dies en tots els supòsits més una prima addicional.

UGT i CCOO hem tornat a insistir que és de vital importància i objectiu principal d'aquesta negociació minimitzar l'impacte de l'acomiadament reduint de forma considerable el nombre de persones afectades i botigues previstes de tancament, una qüestió pendent encara en aquest procés negociador, i que suposaria una disminució important en l'afectació inicial.

L'empresa segueix sense donar resposta, impedint amb això la negociació, de manera que, a l'igual que divendres passat animem a la participació en les mobilitzacions promogudes per demà 19 de maig i el proper 21, en contra d'aquest acomiadament desproporcionat i injustificat.

Finalment, hem de ressaltar l'èxit que estan tenint les mobilitzacions convocades, tant les concentracions de la setmana passada, com les aturades parcials que es realitzi en totes les botigues del pais divendres passat, amb una participació completament majoritària entre les plantilles.

UNEIX-TE A les VAGUES DEL 19 I 21

EN DEFENSA L'OCUPACIÓ I LES CONDICIONS DE TREBALL.

- - - -

CCOO mantiene la convocatoria de huelga para el 19 y 21 de mayo dado que se sigue sin avances en el despido colectivo de H & M

En la tarde del día 17 de mayo ha tenido lugar una nueva reunión de la Comisión Negociadora del despido colectivo en H&M, donde se ha trasladado la contrapropuesta conjunta de CCOO y UGT relativa a los criterios de permanencia (desafectaciones) y a los criterios de ocupación de vacantes.

Igualmente solicitamos información adicional pendiente de enviar e importante para poder avanzar, e insistimos en la necesidad de una mayor concreción en la cuantía indemnizatoria, pues está ligada estrechamente a las adscripciones voluntarias y, que estas adscripciones voluntarias no tengan límites.

Respecto a este último punto la empresa se reafirmó en la indemnización correspondiente al despido improcedente, es decir, 45 días en la parte correspondiente desde que se empezó a trabajar hasta el 12 de febrero de 2012 y 33 días a partir de dicha fecha, hasta la del despido, con el límite máximo de 24 mensualidades, frente a nuestra petición de 45 días en todos los supuestos más una prima adicional.

UGT y CCOO hemos vuelto a insistir que es de vital importancia y objetivo principal de esta negociación minimizar el impacto del despido reduciendo de forma considerable el número de personas afectadas y tiendas previstas de cierre, una cuestión pendiente aún en este proceso negociador, y que supondría una disminución importante en la afectación inicial.

La empresa sigue sin dar respuesta, impidiendo con ello la negociación, por lo que, al igual que el viernes pasado animamos a la participación en las movilizaciones promovidas para mañana 19 de mayo y el próximo 21, en contra de este despido desproporcionado e injustificado.

Por último, tenemos que resaltar el éxito que están teniendo las movilizaciones convocadas, tanto las concentraciones de la semana pasada, como los paros parciales que se realize en todas las tiendas del pais el pasado viernes, con una participación completamente mayoritaria entre las plantillas.

ÚNETE A LAS HUELGAS DEL 19 Y 21

EN DEFENSA DEL EMPLEO Y LAS CONDICIONES DE TRABAJO.

Aturada parcial 14 de maig #HMenLluita contra l’#ERO i els 1.066 acomiadaments

UNEIX-TE A LES VAGUES DEL 19 I 21 - EN DEFENSA L'OCUPACIÓ I LES CONDICIONS DE TREBALL.

ÚNETE A LAS HUELGAS DEL 19 Y 21 - EN DEFENSA DEL EMPLEO Y LAS CONDICIONES DE TRABAJO.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es