Archivado en Divulgacion, Convocatorias

3r Congrés del S.I. CCOO Serveis de les Comarques Gironines

19/03/21 LLORET DE MAR (Teatre Municipal) #3rCongrésCCOOServeisTarragona #LaForçaDelsServeis #LaForçaDelsTreballs @ccoogirona @ccoocatalunya


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , s.financer (Sector Financer CCOO Serveis Catalunya) , serveistecnics (Agrupació Serveis Tècnics Catalunya) , s.Comerç (Sectorial de Comerç CCOO Serveis Catalunya) , s.hostaleria (Sectorial d'Hostaleria CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Josep M. Montalbán @JosepMontalban presenta el Balanç dels durs darrers anys com ha estat un any de pandèmia on el sindicat s’ha lliurat a les necessitats de les persones treballadores, especialment a les de l’hostaleria que han estat més vulnerables.

Presentació Pla d’acció federal per Luis Gallego @luis_lgallego74 secretari d’organització CCOO Serveis Catalunya

Es presenta les candidatures, un nou secretari general, un equip per portar endavant l’organització i pla d’acció als sector serveis a les comarques gironines.

Presentació del Pla de treball de l’Unió @ccoogirona Intervé la secretària general Belén López @belelosa

Intervé i clausura el Congrés el nou secretari general Antonio Ferro recentment escollit.

Molts ànims a tot l'equip per a enfrontar el futur.

#LaForçaDelsServeis #LaForçaDelsTreballs

Relleu al capdavant de CCOO serveis de comarques Gironines

El divendres 19 de març es va celebrar al Teatre de lloret de Mar el 3r Congrés del sindicat intercomarcal de Serveis de les Comarques Gironines amb el lema " La Força dels Serveis".

Aquest congrés s'emmarca en el procés congressual de CCOO Catalunya que es va iniciar el desembre passat, on d'una manera telemàtica es van escollir els 100 afiliats i afiliades que van participar presencialment a Lloret mantenint totes les mesures de seguretat sanitàries.

El congrés va estar marcat pel relleu de Josep M.Montalban, en la Secretaria general que assumirà Antonio Ferro Gutiérrez, veí de Lloret de Mar i treballador de Guitart Hotels, afiliat des de fa més de 30 anys i que ha desenvolupat la seva tasca sindical en diferents responsabilitats tant a nivell de Girona com de Catalunya.

Aquest congrés també va servir per marcar l'estratègia a seguir en els propers 4 anys en un context molt complicat per la pandèmia especialment pels treballadors del comerç, hostaleria i restauració.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es