TELEMÀRQUETING

Permisos retribuïts a les Eleccions municipals del 27 de maig

Os informamos de los derechos en materia de permisos retribuidos para participar en procesos electorales durante la jornada laboral (BOJA núm. 93 del 11 de mayo de 2007)


CONVENI DE NOTARIES DE CATALUNYA

Signat el 2n Conveni de Notaries de Catalunya

Salaris bruts anuals 2007 (salari base i pagues extraordinàries) i Hores Extraordinàries per Guàrdies - diumenge 27 de maig. >> Veure comunicat en PDF-maig 2007


“LAS” té nom de dona

Sens cap mena de dubte: la lipoatròfia semicircular (LAS) una malaltia que afecta a les dones treballadores

La malaltia deriva d'un risc laboral que afecta principalment a la salut de les dones, desconeixent-se els efectes no visibles que pot tenir sobre les embarassades i el fetus. >> Veure comunicat en PDF-maig 2007


ELECCIONS SINDICALS.- 11 dels 17 representants escollits són de CCOO

COMFIA-CCOO guanya i incrementa la seva representació a EDS

Amb els resultats en les eleccions sindicals a EDS-Ausias March, COMFIA-CCOO ha incrementat la seva representació sindical obtenint el 64% (en les passades eleccions va obtenir el 53%) i es consolida com al primera força sindicat a l’empresa.


ELECCIONS SINDICALS

CCOO revalida la majoria en les eleccions sindicals a PROMOFON

En les eleccions sindicals realitzades a PROMOFON S.A., empresa del sector de telemàrqueting, COMFIA-CCOO ha obtingut la majoria amb 7 representants (43,1 % dels vots).


CONTRA L’ACOMIADAMENT D’UN DIRECTOR D’OFICINA A MADRID I PER LA TRANSPARÈNCIA EN LA GESTIÓ DE L’ENTITAT

CCOO es manifesta davant l'Assemblea General de Caixa Penedès

El passat dijous, 26 d’abril, més de 100 representants sindicals de CCOO del sector financer es van manifestar durant la celebració de l’Assemblea General de CAIXA PENEDÈS a Vilafranca. Durant la setmana també s’han enganxat cartells al·lusius al tema a les oficines que aquesta Caixa té a Madrid.