CCOO Serveis Catalunya


ESTALVI

Situació de l'aplicació del Conveni

Un Conveni estratègic i històric. Moltes caixes estan retardant l’aplicació de la transposició. El Conveni ha suposat l’obertura de processos de negociació sobre la seva aplicació i sobre la pròpia regulació d’empresa. Així mateix, proliferen els acords de jubilació parcial i prejubilació. Les caixes han de posar-se les piles després de l’estiu....


CCOO reclama a Caixa Catalunya que no l'exclogui del Consell d'Administració

Els representants de CCOO en el Consell d'Administració de Caixa Catalunya, reclamen la no exclusió dels Consellers que provenen de la representació del personal, en les Comissions de Retribucions i d'Inversions.


TELEMÀRQUETING en LLUITA! - Per un Conveni DIGNE!

Seguim mobilitzant-nos!

Ahir dia 20 de Juliol tots els delegats i delegades del nostre sector ens vàrem mobilitzar, repartint informació als usuaris dels diferents serveis: RENFE, AMENA-AUNA, TELEFONICA, CITIBANK, RBA, LA CAIXA, GENERALITAT, AJUNTAMENT DE BARCELONA, TMB, GAS NATURAL, AIGÜES DE BARCELONA, VODAFONE, etc…


Després de la vaga del passat 9 de juny, es reprenen les negociacions del III Conveni

CCOO difon a l’opinió pública la precària situació laboral del sector de Telemàrqueting

Els sindicats presents en la taula de negociació del III Conveni de Telemàrqueting, han organitzat per a avui 20 de juliol una campanya d'informació i conscienciació de la precària situació del sector a l'opinió publica. Aquesta acció es realitzarà en les ciutats més importants de l'estat, a Barcelona ciutat, CCOO la realitzarà en quatre punts importants de la ciutat.


Concentració de sindicalistes a la seu central

CCOO rebutja els acomiadaments indiscriminats a Caixa Tarragona

El passat divendres 16 de juliol, i mentre es celebrava la sessió del Consell d’Administració de l’entitat, es van concentrar prop d’un centenar de sindicalistes de COMFIA-CCOO i dels altres sindicats amb representació a Caixa Tarragona (SECT i UGT) per manifestar el seu rebuig i exigir el cessament de la política disciplinària de la Direcció.


DIVENDRES 16 DE JULIOL A TARRAGONA CONCENTRACIÓ DAVANT LA SEU CENTRAL

CCOO rebutja els acomiadaments indiscriminats a Caixa Tarragona

Sindicalistes de COMFIA-CCOO de Catalunya i dels altres sindicats presents a Caixa Tarragona es concentraran demà divendres, 16 de juliol, a les 12:30 hores davant la seu central de l’entitat a Tarragona (Plaça Imperial Tarraco) per manifestar el seu rebuig i exigir el cessament de la política disciplinària de l’empresa, aprofitant la reunió del consell d’administració.