La formació continua: Una oportunitat per a l'acció sindical i l'afiliació

COMFIA-CCOO valora la formació contínua com a eina professional i sindical


Eleccions Sindicals TIC Catalunya

CCOO obté 3 representants a les eleccions parcials en IT Deusto

COMFIA-CCOO amplia la seva representació en 3 dels 4 delegats que s'han elegit a les eleccions sindicals parcials celebrades en IT Deusto el 26 de març, empresa del sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), al centre de Barcelona.


L'Audiència Nacional reconeix que l'atracament és un risc laboral

La Sentència de l'Audiència Nacional estima la demanda defensada per COMFIA-CCOO i CSICA i obliga a les 35 Caixes d'Estalvis adscrites al Servei de Prevenció Mancomunat a considerar l'atracament com un risc laboral.


COMFIA-CCOO revalida i amplia el resultat de fa quatre anys

CCOO obté el 66 % de la representació sindical a Getronics de Catalunya

En les eleccions sindicals celebrades a GETRONICS S.A. a Catalunya, empresa del sector de serveis informàtics, COMFIA-CCOO ha revalidat i ampliat la seva representació obtenint el 66 % de la representació sindical (25 delegats) seguida del 26 % de l’UGT (amb 10) i el 8 % de l’USO (amb 3).


15 de març de 2007

Aprovació de la Llei orgànica per a la igualtat efectiva entre homes i dones

COMFIA-CCOO valora positivament l'aprovació de la llei, ja que hi incorpora propostes que des de la nostra organització hem realitzat i que estem segurs que contribuiran a l'efectiva igualtat entre homes i dones.


Negociació del IV Conveni col·lectiu

Constitució definitiva de la taula de negociació del IV Conveni Estatal de Telemàrqueting

En la reunió que es va celebrar el 13 de març de 2007 ha quedat constituïda la taula de negociació per al IV Conveni Estatal de Telemàrqueting de forma definitiva. Veure comunicat en PDF-març 2007-