MARÇ 2005 - núm. 4

"punt a punt" Revista de Telemàrqueting

Firmado el III Convenio de Telemarketing


Un cop més l’empresa ha de rectificar la seva pràctica unilateral de suprimir condicions laborals

Sentència favorable als beneficis socials dels treballadors d’ASGECA

Els tribunals han donat la raó als treballadors d’ASGECA que havien reclamat enfront de la pràctica empresarial de suprimir uns beneficis socials: d’ajuts per estudis dels fills, natalitat, nupcialitat i antiguitat


GRUP PAU I SOLIDARITAT

15 de març - Xerrada i debat solidaris: a tres anys de l'argentinazo Anatomia d'un procés social

Proper dimarts 15 de març PIQUETS I CASSOLES: UNA LLAVOR CARREGADA DE FUTUR A mitjans del mes de desembre s'ha fet el tercer aniversari de l'argentinazo, una revolta popular que ens recorda que el futur no existeix i que la fi de la història és un mite dels que no volen que res canviï.


Signat el III Conveni Col•lectiu de Telemàrqueting

Un guany real del poder adquisitiu durant la vigència del conveni de 3,25 punts; així com la possibilitat de l'establiment d'una veritable carrera professional que consolidi d'una vegada el sector com un sector de serveis especialitzats.


8deMarç2005

Celebrar i seguir reivindicant la igualtat real

El 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, els delegats i delegades de COMFIA-CCOO de Catalunya de Telemàrqueting i Oficines i Despatxos, han repartit clavells i diverses informacions entre les treballadores d'aquests sectors.


8deMarç2005

Dia internacional de la dona treballadora

TREBALLANT AMB EUROPA CAP A LA IGUALTAT Veure postal en PDF Resolució-Manifest de la CONC sobre el 8 de Març "avançar en drets, enfortir la igualtat Veure Resolució en PDF