CCOO et convida a una resposta solidària

Solidaritat amb el Sud-est Asiàtic. >>>Ingresa la teva aportació

CCOO convida als seus afiliats i simpatitzants a realitzar aportacions solidàries a través d'organismes i ONG’s amb experiència i capacitat en accions pal·liatives, presents en la zona i en coordinació amb l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per a fer més efectiva l'ajuda.


GRUP PAU I SOLIDARITAT

Quan consumim també decidim 'comerç just, una alternativa ètica'

Cada dia consumim productes procedents dels racons més dispars del nostre planeta. En aparença, tots formen part d'un mercat global però els beneficis no arriben a tothom per igual. Veure comunicat en pdf DESEMBRE 2004


Més del 75 % dels treballadors de telemàrqueting estan realitzant la vaga de 24 hores convocada pel trencament de les negociacions del seu conveni

CCOO valora positivament l’èxit de la vaga de telemàrqueting

La vaga ha tingut un seguiment del 75 % del sector. Especialment ha tingut un major seguiment en les empreses que van provocar obertament el trencament de les negociacions, ahir a última hora (Atento, Unitono, Posa, Sitel Teleperformance-Iberphone, Transcom) empreses totes elles vinculades al grup Telefònica o bé que donen serveis a Telefònica.


A punt de signar-se el conveni, es trenquen les negociacions

El sector del telemàrqueting realitza avui una vaga de 24 hores

Els treballadors del telemàrqueting es manifestaran aquest migdia, a les 12 hores. El punt de concentració és la cruïlla del Passeig de Gràcia amb el carrer Aragó de Barcelona.


Concentracions a Barcelona, Madrid, Bilbao, Sevilla i València de delegats i delegades de les mútues d’accidents de CCOO i UGT

CCOO exigeix la paralització de la tramitació del Reial decret i que s’obri un procés de negociació

Més de 250 delegats i delegades s’han concentrat davant la Delegació de Govern de Barcelona per manifestar el seu rebuig a l'esborrany de Reial decret que pretén segregar, de les Mútues d'Accidents de Treball i Malalties Professionals de la Seguretat Social, les activitats que aquestes realitzen com Serveis de Prevenció. La Federació de Serveis Financers i Administratius de CCOO (COMFIA-CCOO) entén que amb aquesta externalització es prioritza l'obtenció de beneficis enfront de l'objectiu de reduir la sinistralitat laboral, per la qual cosa exigeix que es paralitzi la tramitació del projecte i s’obri un procés de negociació davant els Serveis de Prevenció d’accidents laborals.


Concentracions arreu de l’estat de delegats i delegades de les mútues d’accidents de CCOO i UGT

COMFIA-CCOO vol manifestar el seu rebuig al Real Decret que pretèn externalitzar els Serveis de Prevenció

A Catalunya concentració dimarts 21 de desembre a les 13 hores davant la Delegació de Govern a Catalunya - Plaça Pla de Palau de Barcelona.