Signat el preacord del 1r Conveni de les ITV de Catalunya

CCOO I UGT han signat el preacord del 1r. conveni col•lectiu per als 750 treballadors de les tres empreses d’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Catalunya, després de 4 anys de negociació.


Signat el Conveni de les Entitats Financeres

El conveni estatal d'Establiments Financers de Crèdit i Leasing s'ha signat sense variació alguna pel que fa a les últimes informacions. Això suposa tranquil•litat i estabilitat tant per als nostres salaris com per al sector durant els anys 2007-2008.


Negociació IV Conveni col•lectiu TELEMÀRQUETING

Es fan els sords davant les nostres objeccions

En la reunió de negociació del conveni mantinguda el 5 de juny, la patronal persisteix en la proposta de redacció del Capítol V referent a la CONTRACTACIÓ que va presentar en l’anterior reunió. >> Veure el comunicat en PDF- 06 juny 2007-


"Conectamos" núm.11 boletin para las TIC

El butlletí sectorial de les TIC de COMFIA-CCOO "Conectamos", d'àmbit de tot l'Estat. El butlletí en català. (PDF 300 Kb) El boletín en castellano. (PDF 300 Kb)


ELECCIONS SINDICALS - TIC

CCOO guanya les eleccions sindicals a T-Systems a Catalunya

COMFIA-CCOO aconsegueix el 61,90 % de la representació sindical, validant d’aquesta manera la tasca feta a Catalunya i dins d’una empresa capdavantera al sector.


Any 2007

II Conveni Col·lectiu Notaries de Catalunya

Amb el II Convenio queda regulada una base forta, a més deixa oberta la negociació per avançar en noves millores.