Archivado en Campañas, Salud Laboral

Malalties professionals #CCOOPVinforma

Comissions Obreres del País Valencià ha posat en marxa una cibercampanya informativa sobre salut laboral que aprofundeix en les malalties professional


Este artículo se publicó originalmente en PAIS VALENCIANO (Servicios CCOO País Valencià) ,


pdf print pmail

La proposta abasta des de la definició d’una malaltia professional o els passos a seguir per a la seua declaració oficial fins a qüestions a tindre en compte per a facilitar la determinació final de la contingència davant l'Institut Nacional de la Seguretat Social i/o la denúncia davant Inspecció quan siga procedent.

Les píndoles informatives es difondran en els perfils oficials de les CCOO PV en xarxes socials amb l'etiqueta #CCOOPVinforma i el contingut íntegre es recollirà en un fullet descargable i imprimible com a eina bàsica per a l'afiliació.

L'objectiu fonamental de la campanya és oferir respostes senzilles a qüestions com:

· Què és una malaltia professional?

· Com es declara una malaltia professional?

· Per què és important el reconeixement de les malalties professionals?

La resposta a aquesta última qüestió és la necessitat de donar visibilitat social als riscos laborals per a l’establiment de mesures preventives, la garantia dels drets i prestacions específiques i l’assumpció dels costos per part de les mútues.

Informa't en CCOO PV (963 882 136 occoopv@pv.ccoo.es).


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es