Archivado en Noticias

Festius Hàbils

Comerç

Festius habilitats per a l'obertura comercial en 2021

Ahir dia 3 de desembre de 2020, es va reunir l'observatori de comerç de la Comunitat Valenciana i dins de l'ordre del dia estava la proposta d'habilitació dels onze festius, que segons la Llei de Comerç valenciana, els comerços poden exercir la seua obertura.


pdf print pmail

Aquesta proposta va eixir avant amb el nostre vot en contra, de la mateixa manera que ho va fer UGT i la Unió Gremial.

Les zones de gran afluència turística, que tinguen declarat un període estacional corresponent a la Setmana Santa i Pasqua o en el període estival, podran obrir al públic també els diumenges i festius del període comprés entre el Diumenge de Rams i el diumenge posterior al Dilluns de Pasqua, així com els diumenges i festius del període comprés entre el 15 de juny i el 15 de setembre.

Així mateix, les zones de gran afluència turística que tinguen declarat un període anual, podran obrir els diumenges i festius del període comprés entre el Diumenge de Rams i el diumenge posterior al Dilluns de Pasqua i els diumenges i festius del període comprés entre el 15 de juny i el 5 de gener.

Hi ha les següents excepcions, aprovades en el Pacte de la Llotja:

- Alacant no podrà obrir el Dilluns de Pasqua

- València no podrà obrir el Dilluns de Pasqua, ni el 15 d'Agost

Els festius habilitats per a la practica comercial per a l’any 2021 són:

Festius Hàbils

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es