Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

TAN SENZILL COM OBLIGAR-NOS


Ja fa temps que, des de CCOO, venim insistint amb el desànim de la plantilla i la poca motivació dels companys i companyes, a causa de les polítiques tant comercials com de recursos humans que d’un temps ençà es vénen aplicant a casa nostra.


pdf
print
pmail
Objectius personalitzats, carteres canviades unilateralment,20 gestions setmanals, administraci√≥ de les cues de m√©s de 4 persones, m√©s quantitat de feina sense cap eina per millorar-la i amb menys personal... Per√≤ si alg√ļ es pensava que tot estava inventat, ara hi afegim dos aspectes m√©s a complir: l¬íautoaprenentatge i fer veure que  ets  feli√ß, i, tot aix√≤, mirant als ulls del client.

El punt 6 del Manual (normatiu) de bones pr√†ctiques de qualitat diu: ¬ďtots els empleats han de con√®ixer els punts fonamentals a explicar de cada tipus de producte, evitant, en la mesura del possible, haver de consultar-ho a altres companys¬Ē. Nosaltres pensem que si tots els empleats i empleades reb√©ssim la formaci√≥ adequada per part de l¬íentitat ¬ói per a tots fos la mateixa¬ó potser llavors aquest punt ja no tindria ra√≥ d¬íexistir. 

Per√≤ la norma que no podem  admetre √©s  l¬íobligatorietat del somriure: ¬ďmantindrem una actitud positiva, somriurem procurant mirar als ulls del nostre interlocutor¬Ē (punt 5 del mateix Manual). Qu√® hem de dir? Des de la nostra Secci√≥ Sindical hem dedu√Įt que  el somriure √©s un bon m√®tode antiestr√®s,  i  la nostra Direcci√≥ ha pres consci√®ncia de la situaci√≥ real de la plantilla i ens obliga a prevenir el mal de tots. Ens demanen no nom√©s un esfor√ß f√≠sic i mental sin√≥ que hi afegeixen la demostraci√≥ d¬íun sentiment personal.  Obliden on treballem i on poden arribar les seves exig√®ncies?

Companys, segons el Manual normatiu, a partir del dia 8 de gener de 2008, hem de somriure. Potser, tal com d√®iem en l¬í√ļltima circular del 2007, acabarem plorant.

AIX√í JA √ČS MASSA!


Tarragona, 10 de gener de 2008

Veure en PDF