Archivado en Comunicados, Jornada, Salario

CC.OO. Caixa Ontinyent- Comunicat

ESTE NADAL, CAP VESPRADA DE DIJOUS


La n貌mina de Desembre s聮ha d聮abonar el dijous dia 20, i en ella ens correspon la percepci贸 de la quantia de la part variable del Plus Conveni 2007.


pdf
print
pmail

A CCOO tenim com a objectiu estrat猫gic avan莽ar en la lliuran莽a de vesprades de dijous. El Conveni que hem firmat aix铆 ho corrobora i permetr脿 al conjunt de les plantilles no treballar cap vesprada de dijous durant les festes nadalenques (vesprades del 20 i 27 de Desembre, i 3 de Gener).

 

A莽貌 ens situa ja en una xifra pr貌xima al 50% de la totalitat de vesprades de dijous tancades que, junt amb el dia addicional de perm铆s (lliure disposici贸) que ens correspon a partir de l'any que ve, amplien el nostre temps per a viure.

 

 

LA INFLACI脫 ES SITUA EN EL 4,1%: AMB EL CONVENI, EL NOSTRE SALARI EST脌 PROTEGIT

 

La inflaci贸 interanual s'ha col路locat en el 4,1% al Novembre. El Conveni resguarda el nostre salari de la desviaci贸 de l聮IPC pel que, quan es conega a Gener la dada definitiva de l'any 2007, haur脿 d'actualitzar-se amb efectes retroactius -percepci贸 d聮endarreriments (atrasos)- des de l'1 de Gener.

 

Aprofitem tamb茅 per recordar que lan貌mina d聮este mes s聮ha d聮abonar el dijous dia 20, i en ella ens correspon la percepci贸 de la quantia de la part variable per nivell retributiu del Plus Conveni 2007.

 

Com sempre, quedem a la vostra disposici贸 davant qualsevol dubte que tingueu sobre estos o altres temes.

 

 

Secci贸 Sindical CCOO Caixa Ontinyent

 

https://www.ccoo-servicios.es/caixaontinyent/

 

caixaontinyent@comfia.ccoo.es