Archivado en Comunicados, Jornada, Salario

ESTE NADAL, CAP VESPRADA DE DIJOUS

CC.OO. Caixa Ontinyent- Comunicat

La nòmina de Desembre s’ha d’abonar el dijous dia 20, i en ella ens correspon la percepció de la quantia de la part variable del Plus Conveni 2007.


Este artículo se publicó originalmente en Caixa Ontinyent (Comfia CCOO en Caixa Ontinyent) ,


pdf print pmail

A CCOO tenim com a objectiu estratègic avançar en la lliurança de vesprades de dijous. El Conveni que hem firmat així ho corrobora i permetrà al conjunt de les plantilles no treballar cap vesprada de dijous durant les festes nadalenques (vesprades del 20 i 27 de Desembre, i 3 de Gener).

 

Açò ens situa ja en una xifra pròxima al 50% de la totalitat de vesprades de dijous tancades que, junt amb el dia addicional de permís (lliure disposició) que ens correspon a partir de l'any que ve, amplien el nostre temps per a viure.

 

 

LA INFLACIÓ ES SITUA EN EL 4,1%: AMB EL CONVENI, EL NOSTRE SALARI ESTÀ PROTEGIT

 

La inflació interanual s'ha col·locat en el 4,1% al Novembre. El Conveni resguarda el nostre salari de la desviació de l’IPC pel que, quan es conega a Gener la dada definitiva de l'any 2007, haurà d'actualitzar-se amb efectes retroactius -percepció d’endarreriments (atrasos)- des de l'1 de Gener.

 

Aprofitem també per recordar que lanòmina d’este mes s’ha d’abonar el dijous dia 20, i en ella ens correspon la percepció de la quantia de la part variable per nivell retributiu del Plus Conveni 2007.

 

Com sempre, quedem a la vostra disposició davant qualsevol dubte que tingueu sobre estos o altres temes.

 

 

Secció Sindical CCOO Caixa Ontinyent

 

https://www.ccoo-servicios.es/caixaontinyent/

 

caixaontinyent@comfia.ccoo.es 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es