Archivado en Comunicados

Publicat en el BOE el Conveni Col•lectiu d'Estalvi per als anys 2007 al 2010

CC.OO. Caixa Ontinyent- Comunicat

Un Conveni que suposa més capacitat adquisitiva a través del Plus Conveni, l'Ajuda de Guarderia i el Préstec Vivenda, que ens dóna més temps per a viure i que obri més camins per a avançar en matèria d'Igualtat i Formació.


Este artículo se publicó originalmente en Caixa Ontinyent (Comfia CCOO en Caixa Ontinyent) ,


pdf print pmail

Vore Conveni Estalvi 2007-2010 en el BOE

Hui, 30 de novembre, s'ha publicat el Conveni Col·lectiu de les Caixes d'Estalvis per als anys 2007-2010 en el Butlletí Oficial de l'Estat. Per tant, entra en vigor a partir de demà 1 de desembre del 2007.

Un Conveni que suposa més capacitat adquisitiva a través del Plus Conveni, l'Ajuda de Guarderia i el Préstec Vivenda. Un Conveni que ens dóna més temps per a viure a través de la lliurança dels dijous de Nadal, un dia addicional de permís i les mesures de conciliació. Un Conveni que obri més camins per a avançar en matèria d'Igualtat i Formació.

Més temps per a viure

  • Un Conveni d'avantguarda en l'extensió i profunditat amb la qual desenvolupa la Llei d'Igualtat, millorant els permisos per naixement, adopció o acolliment, ampliant la possibilitat de reducció de jornada per a cuidar de familiars, possibilitant permisos i excedències per raons familiars i formatives.
  • Un Conveni que, coincidint amb el 15é aniversari de la majoria sindical de CC.OO. en el sector que va permetre aconseguir els dissabtes lliures en 1992, continua avançant en esta matèria amb la lliurança dels dijous de Nadal i l'ampliació d'un dia de permís.

Més capacitat adquisitiva

  • Un Conveni que incrementa en més d'un punt sobre l'IPC (situat a novembre en el 4,1%) el nivell salarial amb l'addició d'un quart de paga al Plus Conveni i la pujada de la seua part lineal.
  • Un Conveni que incrementa les ajudes de formació, amb especial menció a la pujada de l'Ajuda de Guarderia, que passa de 556 € en 2006 a 850€ en 2010 (53% d'increment).
  • Un Conveni que incrementa en un 60% la quantia mínima del préstec vivenda, que passa de 117.000€ a 186.000€, a més de reduir la quota al situar en 35 anys el termini d'amortització.

Més camins per a avançar

  • Un Conveni que augmenta la protecció contra la violència de gènere a través del dret preferent a reserva de lloc i cobertura de vacants, la justificació d'absències o faltes de puntualitat i el dret a reducció de jornada.
  • Un Conveni que continuarà impulsant el camí cap a la Igualtat a través de la Comissió Sectorial creada a este efecte.
  • Un Conveni que estén l'Ajuda d'Estudis a Postgraus, avançant en la línia demandada per unes plantilles que s'incorporen en gran manera ja amb formació universitària.
  • Un Conveni que consagra l'obligació de les Caixes de negociar l'aplicació dels horaris singulars que el Conveni va establir en 1992, evitant la discrecionalitat en esta matèria que s'havia produït en algunes caixes.

FELICITATS a tots els treballadors i treballadores de les Caixes d'Estalvis i GRÀCIES, una vegada més, per la vostra confiança, que és la que ens permet continuar avançant.

Salutacions cordials,

 

Secció Sindical CCOO Caixa Ontinyent

https://www.ccoo-servicios.es/caixaontinyent/

caixaontinyent@comfia.ccoo.es 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es