Archivado en Noticies, socio economic

La crisis hipotecària dels Estats Units afecta a algun fons de Caixa Laietana

El nostre Pla de Pensions en perill?


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La publicació en diversos mitjans de comunicació de que algun fons de Caixa Laietana està afectat per la crisi hipotecària dels Estats Units, ens ha portat a adreçar-nos immediatament a Ges-Laietana per tal de rebre l’oportuna informació al respecte.

El que més ens preocupava era saber si algun d’aquests fons estava lligat al nostre Pla de Pensions.

La resposta ha estat negativa. Així doncs, en cap cas, segons Ges-Laietana, el nostre Pla de Pensions està afectat per aquests fons d’inversió, per la qual cosa ningú ha de patir per l’evolució negativa d’aquests fons lligat a la crisi dels EE UU.

Segons Ges-Laietana, la incidència només afecta un fons d’inversió per la quantitat de 185.000 €, equivalent al 2,35% del seu patrimoni i el 0,08% del total de fons d’inversió que gestiona Ges-Laietana. El que ha succeït es que la gestora WESTAM MELLON, de primera línea mundial, ha suspès els reemborsaments per dificultats de càlcul del valor de liquiditat de les participacions.
 
CCOO us mantindrà informats sobre qualsevol notícia relacionada amb aquest tema i què ens pugui afectar.

Mataró, 21 d’agost de 2007

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es