Archivado en Publicacions, Ocupacio

Santander Central Hispano

Acomiadament Super Satisfacci贸. Regulaci贸 d'ocupaci贸 encoberta


El banc guanyar脿 en el present exercici 3.130 milions d'Euros, segons la previsi贸 efectuada per Morgan Stanley. Per a celebrar-ho l'entitat ha llan莽at un nou producte "Acomiadament *Super Satisfacci贸" amb el qual pret茅n posar en el carrer a 700 treballadors.


pdf
print
pmail

Banco Santander: Despido Super Satisfacci贸n

聽Descarrega't el cartell de la Campanya (Versi贸 per a Imprimir en PDF)
Descarrega't el follet贸 "Hay muchos despidos" (PDF per imprimir - Dues cares)

El SCH 茅s una empresa socialment irresponsable

El banc guanyar脿 en el present exercici 3.130 milions d'Euros, segons la previsi贸 efectuada per Morgan Stanley.

Per a celebrar-lo l'entitat ha llan莽at un nou producte "Acomiadament Super Satisfacci贸" amb el qual pret茅n posar en el carrer a 700 treballadors.

"L'estalvi de costos produ茂t per aquesta mesura ens permetr脿 finan莽ar la nostra imatge d'empresa socialment responsable" han assegurat a aquest peri貌dic fonts del Banc.

Tots els Sindicats amb representaci贸 a l'empresa rebutgen els acomiadaments i recomanen als treballadors que no accedeixin a negociar les seves indemnitzacions. "El Banc pret茅n encobrir un expedient de regulaci贸" afirma un portaveu sindical.

Els sindicats demanen als treballadors que acudeixin acompanyats per un delegat sindical a les reunions a les quals els citin "l'equip de acomiadadors" per a evitar ser acorralats, intimidats i humiliats com els ha succe茂t a alguns empleats que van acudir sols i avui estan acomiadats

I can't get no satisfaction,
I can't get no satisfaction.
'Cause I try and I try and I try and I try.
I can't get no, I can't get no...

M茅s informaci贸