Archivado en Publicacions, Ocupacio

Santander Central Hispano

Acomiadament Super Satisfacció. Regulació d'ocupació encoberta


El banc guanyarà en el present exercici 3.130 milions d'Euros, segons la previsió efectuada per Morgan Stanley. Per a celebrar-ho l'entitat ha llançat un nou producte "Acomiadament *Super Satisfacció" amb el qual pretén posar en el carrer a 700 treballadors.


pdf
print
pmail

Banco Santander: Despido Super Satisfacción

 Descarrega't el cartell de la Campanya (Versió per a Imprimir en PDF)
Descarrega't el folletó "Hay muchos despidos" (PDF per imprimir - Dues cares)

El SCH és una empresa socialment irresponsable

El banc guanyarà en el present exercici 3.130 milions d'Euros, segons la previsió efectuada per Morgan Stanley.

Per a celebrar-lo l'entitat ha llançat un nou producte "Acomiadament Super Satisfacció" amb el qual pretén posar en el carrer a 700 treballadors.

"L'estalvi de costos produït per aquesta mesura ens permetrà finançar la nostra imatge d'empresa socialment responsable" han assegurat a aquest periòdic fonts del Banc.

Tots els Sindicats amb representació a l'empresa rebutgen els acomiadaments i recomanen als treballadors que no accedeixin a negociar les seves indemnitzacions. "El Banc pretén encobrir un expedient de regulació" afirma un portaveu sindical.

Els sindicats demanen als treballadors que acudeixin acompanyats per un delegat sindical a les reunions a les quals els citin "l'equip de acomiadadors" per a evitar ser acorralats, intimidats i humiliats com els ha succeït a alguns empleats que van acudir sols i avui estan acomiadats

I can't get no satisfaction,
I can't get no satisfaction.
'Cause I try and I try and I try and I try.
I can't get no, I can't get no...

Més informació