CCOO Federaci贸n Servicios

Logo 1

Acomiadament Super Satisfacci贸. Regulaci贸 d'ocupaci贸 encoberta

Acomiadament Super Satisfacci贸. Regulaci贸 d'ocupaci贸 encoberta


El banc guanyar脿 en el present exercici 3.130 milions d'Euros, segons la previsi贸 efectuada per Morgan Stanley. Per a celebrar-ho l'entitat ha llan莽at un nou producte "Acomiadament *Super Satisfacci贸" amb el qual pret茅n posar en el carrer a 700 treballadors.

Banco Santander: Despido Super Satisfacci贸n

聽Descarrega't el cartell de la Campanya (Versi贸 per a Imprimir en PDF)
Descarrega't el follet贸 "Hay muchos despidos" (PDF per imprimir - Dues cares)

El SCH 茅s una empresa socialment irresponsable

El banc guanyar脿 en el present exercici 3.130 milions d'Euros, segons la previsi贸 efectuada per Morgan Stanley.

Per a celebrar-lo l'entitat ha llan莽at un nou producte "Acomiadament Super Satisfacci贸" amb el qual pret茅n posar en el carrer a 700 treballadors.

"L'estalvi de costos produ茂t per aquesta mesura ens permetr脿 finan莽ar la nostra imatge d'empresa socialment responsable" han assegurat a aquest peri貌dic fonts del Banc.

Tots els Sindicats amb representaci贸 a l'empresa rebutgen els acomiadaments i recomanen als treballadors que no accedeixin a negociar les seves indemnitzacions. "El Banc pret茅n encobrir un expedient de regulaci贸" afirma un portaveu sindical.

Els sindicats demanen als treballadors que acudeixin acompanyats per un delegat sindical a les reunions a les quals els citin "l'equip de acomiadadors" per a evitar ser acorralats, intimidats i humiliats com els ha succe茂t a alguns empleats que van acudir sols i avui estan acomiadats

I can't get no satisfaction,
I can't get no satisfaction.
'Cause I try and I try and I try and I try.
I can't get no, I can't get no...

M茅s informaci贸