CCOO Federación Servicios

Logo 1

Acomiadament Super Satisfacció. Regulació d'ocupació encoberta

Acomiadament Super Satisfacció. Regulació d'ocupació encoberta


El banc guanyarà en el present exercici 3.130 milions d'Euros, segons la previsió efectuada per Morgan Stanley. Per a celebrar-ho l'entitat ha llançat un nou producte "Acomiadament *Super Satisfacció" amb el qual pretén posar en el carrer a 700 treballadors.

Banco Santander: Despido Super Satisfacción

 Descarrega't el cartell de la Campanya (Versió per a Imprimir en PDF)
Descarrega't el folletó "Hay muchos despidos" (PDF per imprimir - Dues cares)

El SCH és una empresa socialment irresponsable

El banc guanyarà en el present exercici 3.130 milions d'Euros, segons la previsió efectuada per Morgan Stanley.

Per a celebrar-lo l'entitat ha llançat un nou producte "Acomiadament Super Satisfacció" amb el qual pretén posar en el carrer a 700 treballadors.

"L'estalvi de costos produït per aquesta mesura ens permetrà finançar la nostra imatge d'empresa socialment responsable" han assegurat a aquest periòdic fonts del Banc.

Tots els Sindicats amb representació a l'empresa rebutgen els acomiadaments i recomanen als treballadors que no accedeixin a negociar les seves indemnitzacions. "El Banc pretén encobrir un expedient de regulació" afirma un portaveu sindical.

Els sindicats demanen als treballadors que acudeixin acompanyats per un delegat sindical a les reunions a les quals els citin "l'equip de acomiadadors" per a evitar ser acorralats, intimidats i humiliats com els ha succeït a alguns empleats que van acudir sols i avui estan acomiadats

I can't get no satisfaction,
I can't get no satisfaction.
'Cause I try and I try and I try and I try.
I can't get no, I can't get no...

Més informació