Archivado en Comunicats, socio economic

Més retallades?

05 09 06 En una època de retallades –acostumats com ens té aquesta empresa–, ara li ha tocat el torn a la bandera, segurament es creu que deu ser un signe «provincià», ja que el negoci és el negoci. (PDF:Cat.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Més retallades?


Diuen que la llargada no té importància. Potser només és una excusa però, com a mínim, hauríem de pensar que la llargada pot ser significativa. En una època de retallades –acostumats com ens té aquesta empresa–, ara li ha tocat el torn a la bandera que cada any es penja a l’edifici del Centre Corporatiu de Sabadell, durant la festa major de la ciutat i la diada de Catalunya. Any rera any, l’empresa penjava una bandera d’una llargada considerable a la façana. Aquest any, però, hi ha hagut una retallada de bandera d´aproximadament unes 2/3 parts. Quin pot ser el motiu? Evidentment deu ser qüestió d’imatge. No cal que siguem mal pensats… També podria ser que l’empresa, finalment, hagués deixat enrere els complexes i hagués decidit fer visible la política de recursos humans: les retallades sistemàtiques dels sous dels seus empleats. Potser, a causa d´una política de globalització i ampliació dels límits del negoci, s´ha decidit suprimir els seus orígens. Al cap i a la fi, segurament es creu que deu ser un signe «provincià», ja que el negoci és el negoci i, actualment, tal com estan les coses, fer ostentació de l’origen català de l’empresa podria ferir els seus interessos. Sigui com sigui, i encara que pot semblar una ximpleria, tot forma part d’una política real i decidida de l’empresa. Algú ha de prendre les decisions, perquè aquestes no surten espontàniament. Ningú pot negar que, poc a poc, els nostres sous es veuen retallats, que les polítiques de recursos humans cada dia són més restrictives en tots els aspectes, que el català cada dia es troba més arraconat en les diverses comunicacions, cursos, eines de treball... No estem parlant de sensacions, sinó de realitats. Segurament, alguns diran que són malintencionades però és el que vivim diàriament a la nostra feina.


Sabadell, setembre de 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es