Archivado en Comunicats, Salari, beneficis socials

CCOO intervé a la Junta d´Accionistes

28 04 06 María García, secretària general de la secció sindical de CCOO, va prendre la paraula davant la Junta d´Accionistes que es va celebrar el dia 27 d´abril. (PDF:Cat. / Cast.)(TEXT COMPLET)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


CCOO intervé a la Junta d´Accionistes


María García, secretària general de la secció sindical de CCOO, va prendre la paraula davant la Junta d´Accionistes que es va celebrar el dia 27 d´abril. El seu discurs va acabar dient:"… som aquí per demanar-los l´aplicació de mesures que millorin l´organització del treball i mitiguin l´excessiva càrrega laboral que pateix la plantilla, una política retributiva que reflecteixi la millora contínua dels beneficis del banc i el compromís en aquesta Junta per part del president d´establir un acord de prejubilacions".És la primera vegada que un representant dels treballadors i treballadores pren la paraula davant la Junta d´Accionistes.


Sabadell, 27 d´abril de 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es