Archivado en Comunicats, Salari, beneficis socials

125 aniversari Banc Sabadell

20 02 06 Transcrivim la carta que hem dirigit a Juan Cruz Alcalde, director de Recursos Humans i Organització de Banc Sabadell, sol·licitant una gratificació extraordinària pel 125 aniversari de la fundació del banc. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Carta a Juan Cruz Alcalde


Senyor,

Com recordarà, el març de l´any passat vam presentar la petició d´una paga extra per a tota la plantilla com a compensació a la col·laboració i sobreesforç fet durant les successives fusions bancàries, cosa que, sens dubte, ha fet possible la gran projecció i l´èxit actual del grup Banc Sabadell.

La Comissió Executiva va aprovar únicament 1/4 de paga extra per a la plantilla i, malgrat que no es corresponia als termes de la nostra petició, vam valorar, en la seva justa mesura, l´aprovació del 1/4 de paga. Érem conscients que aquest any es complia el 125 aniversari de l´entitat i estàvem convençuts que la Direcció d´aquesta empresa estaria a l´alçada de les circumstàncies de l´esdeveniment i disposada a demostrar als seus empleats la gratitud (compartida) per la llarga i bona salut del Grup.

Conseqüentment amb les expectatives esmentades, volem comunicar-li la nostra proposta de gratificació per a la plantilla, amb la finalitat que la faci arribar a la Comissió Executiva.

Es compon de tres conceptes que es distribueixen durant aquest any.

1.- 1/2 paga extraordinària que suggerim s´aboni el segon trimestre de l´any.

2.- 600 euros lineals, accions pel mateix valor o un PC portàtil amb ADSL gratuït, a elecció de l´empleat. Pensem que aquesta gratificació hauria de situar-se en el tercer trimestre. D´aquesta manera hi haurà temps suficient perquè els empleats puguin elegir l´opció que prefereixen.

3.- Coincidint amb el mes en què efectivament es compleix el 125 aniversari (desembre). Creiem que seria molt positiu culminar la celebració de l´aniversari, dotant amb 10.000 punts a cada empleat, talment que pugui accedir a un dels objectes del catàleg de BS punts. També pensem que seria positiu que aquest catàleg inclogués, en aquell mes, la opció d´una cistella o un lot de productes nadalencs.

Com veurà són peticions molt raonables i no dubtem que una empresa com Banc Sabadell, en contínua expansió i millora dels seus paràmetres econòmics, pugui assumir-les perfectament.

Atentament,María García


Sabadell, 20 de febrer de 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es